Mihaela Buzărnescu ține steagul sus la turneul WTA de la Cluj! Calificare en fanfare în sferturile de finală

2 luni in urmă 22

Mihaela Buzărnescu (România, 170 WTA) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Cluj, după o victorie convingătoare, scor 6-3, 7-5 cu Lara Arruabarrena (Spania, 198 WTA)!

Mihaela Buzărnescu este singura reprezentantă a României care a obținut calificarea în sferturile singurului turneu WTA din România! Favorita publicului a avut nevoie de o oră și 37 de minute pentru a-și adjudeca victoria în meciul de joi.

„Miki” va lupta vineri pentru semifinale, dar nu o așteaptă un meci ușor, în compania Kristynei Pliskova (Cehia, 123 WTA), sora mult mai cunoscutei Karolina Pliskova, finalistă la Roland Garros 2021.

Mihaela Buzărnescu, calificare en fanfare în sferturile turneului WTA de la Cluj

Buzărnescu și-a făcut jocul ei obișnuit, dominând-o pe Arruabarrena în ambele mașe! Chiar dacă spaniola a avut 5-3 în manșa secundă, Mihaela și-a ridicat imediat nivelul, adjudecându-și patru game-uri consecutive. Buzărnescu a obținut o victorie pe deplin meritată, scor 6-3, 7-5, asigurându-și un premiu de 5.550 de diolari și 60 de puncte WTA.

Mihaela realizează un veritabil tur de forță, ea venind la Cluj direct de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde s-a oprit în turul secund. Bucureșteanca pare însă neobosită și hotărâtă în același timp să urce cât mai sus în turneul de la Cluj, dotat cu premii în valoare totală de 235.238 de dolari.

The post Mihaela Buzărnescu ține steagul sus la turneul WTA de la Cluj! Calificare en fanfare în sferturile de finală appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă