Mihaela Buzărnescu și-a făcut KO adversara de la Cluj, sub privirile lui Mihai Leu: „Sunt cu sufletul alături de Miki!” Ce l-a uimit pe fostul mare boxer la Simona Halep | EXCLUSIV

2 luni in urmă 27

Mihaela Buzărnescu (România, 170 WTA) a avut suporteri de lux în meciul excelent din sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Cluj, 7-5, 6-3 cu Kristyna Pliskova (Cehia, 123 WTA).

Mihai Leu (52 de ani), primul român campion mondial la box profesionist, a venit vineri să îi facă galerie Mihaelei Buzărnescu (32 de ani) la meciul cu Kristyna Pliskova de la Winners Open 2021! Mihai a dezvăluit pentru ProSport că o cunoaște personal pe „Miki”, dar îi ține pumnii și Simonei Halep la fiecare turneu.

Fostul mare boxer a fost uimit de numărul mare al turneelor la care juca Simona Halep înainte de accidentarea suferită la Roma! Acest lucru i-a cauzat Simonei o oboseală psihică, ce i-a afectat sportivei inclusiv rezistența fizică.

Mihaela Buzărnescu și-a făcut KO adversara de la Winners Open sub privirile lui Mihai Leu: „Sunt cu sufletul alături de ea!”

Mihaei Leu a urmărit pe viu meciul câștigat de Mihaela Buzărnescu în sferturile turneului WTA de la Cluj: „Îmi place tenisul, a fost al doilea sport pe care l-am practicat în viața mea, cred că pe la 8 – 9 ani.

Oricum, cred că tenisul e unul dintre cele mai frumoase sporturi. E prima zi în care vin aici, o cunosc pe Mihaela și tot timpul, nu doar acum, sufletește sunt alături de ea și de toate jucătoarele din România. Îmi doresc întotdeauna să câștige și le ținem pumnii!”, a declarat Mihai Leu pentru ProSport.

Ce l-a uimit pe fostul mare boxer la Simona Halep: M-am întrebat cum de face față la atâtea turnee!?”

Despre accidentarea Simonei Halep, fostul campion mondial la box, a spus un lucru foarte interesant: „Să știi că a fost o perioadă, înainte de această accidentare, sincer îți spun, am văzut câte turnee sunt, iar eu am avut o experiență de sportiv.

Și chiar m-am întrebat, oare cum face față Simona la atâtea turnee? Cred că în primul rând este oboseala pshică, de multe ori este mai grea decât cea fizică. Jucând foarte mult apar și accidentări, normal”.

The post Mihaela Buzărnescu și-a făcut KO adversara de la Cluj, sub privirile lui Mihai Leu: „Sunt cu sufletul alături de Miki!” Ce l-a uimit pe fostul mare boxer la Simona Halep | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă