Mihaela Buzărnescu, reacție teribilă după înfrângerea cu Martina Trevisan din Fed Cup: „Am luat pastile, sunt dată peste cap!”

3 săptămâni in urmă 14

Mihaela Buzărnescu (137 WTA) a pierdut un meci dramatic în Fed Cup, de peste trei ore, în fața Martinei Trevisan (99 WTA), scor 2-6, 6-2, 6-7(5). La final, „Miki” a oferit imagini și declarații teribile. 

Mihaela Buzărnescu nu și-a putut stăpâni lacrimile după ce vineri seară a pierdut maratonul cu Martina Trevisan, iar Italia s-a distanțat la 2-0 în play-off-ul din Fed Cup cu România.

Buzărnescu, revenită în țară după ce a disputat finala probei de dublu a turneului de la Bogota, s-a sacrifiicat pentru echipa României! Mihaela nu a refuzat convocarea, așa cum au procedat alte jucătoare, iar faptul că a scăpat victoria printre degete o doare foarte tare.

Mihaela Buzărnescu, distrusă după înfrângerea cu Martina Trevisan din Fed Cup

„S-a jucat cap la cap, ambele am luptat. Nu știu ce a lipsit, totul a fost la muchie de cuțit. Ea a avut noroc la două-trei mingi, care abia au intrat, iar eu am greșit alte mingi, care au ieșit afară doi-trei centimetri. La mingea de meci a luptat bine, cu slice-uri, s-a apărat bine. Poate ar fi trebuit să lovesc agresiv, dar e greu în acele momente să gândești așa. Am venit aici direct din Columbia, am muncit ca un câine astăzi!  Am avut și niște dureri, nu mai pot îndoi picioarele, dar mă bucur că am tras atât de mine.

Sunt extrem de dezamăgită că nu am adus punctul, am fost atât de aproape. Sunt dată peste cap cu fusul orar, am luat pastile să pot dormi. Nu e nimic pierdut, sperăm să avem o zi bună mâine. Se poate reveni de la 0-2, orice e posibil. Și Trevisan a dat semne de dureri”, a fost reacția Mihaelei Buzărnescu, după prima zi a întâlnirii dintre România și Italia. Mihaela Buzărnescu o va înfrunta pe Elisabetta Cocciaretto sâmbătă, în timp ce Irina Bara, învinsă și ea în prima zi, se va duela cu Martina Trevisan, dacă cei doi căpitani nu vor schimba nominalizările.

Hard to see Miki like this, but you can really see how much losing hurts her. She wanted to win so badly. 😔 pic.twitter.com/BlHnC3Mm2o

— 🇷🇴WTA Romania🇷🇴 (@WTARomania) April 16, 2021

The post Mihaela Buzărnescu, reacție teribilă după înfrângerea cu Martina Trevisan din Fed Cup: „Am luat pastile, sunt dată peste cap!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă