Mihaela Buzărnescu, învinsă dramatic de Kristina Mladenovic în turul I la Lyon! Irina Bara a pierdut și ea

1 lună in urmă 1

Toate reprezentantele României au pierdut în runda inaugurală a turneului WTA de la Lyon! Mihaela Buzărnescu și Irina Bara au cedat marți contra Kristinei Mladenovic, respectiv Stephaniei Voegele.

Mihaela Buzărnescu (România, 135 WTA) a pierdut greu, marți, în fața favoritei gazdelor de la Lyon, Kristina Mladenovic (Franța, 53 WTA), scor 7-5, 5-7, 2-6! Mihaela nu a făcut un meci rău, dar Kristina a revenit spectaculos de la 5-7, 1-2.

Irina Bara (România, 128 WTA) a cedat și ea în prima rundă, tot în set decisiv, scor 6-7(3), 7-6(5), 3-6 cu Stefanie Voegele (Elveția 122 WTA)! Astfel, România a rămas fără nicio reprezentantă la turneul dotat cu premii în valoare de 235.238 de euro.

Mihaela Buzărnescu și Irina Bara, învinse dramatic în primul tur la Lyon! Miki” a condus-o cu set și break pe Kristina Mladenovic

Mihaela Buzărnescu și Irina Bara, jucătoare care au făcut tandem în proba de dublu de la Lyon (au fost învinse cu 6-4, 6-4 de Anna Danilina/Lidziya Marozava) nu au reușit să treacă de turul I nici la simplu! Miki” a pierdut un meci disputat cu Kristina Mladenovic, 7-5, 5-7, 2-6 după două ore și 45 de minute! Românca a condus cu set și break, însă nu a rezistat în fața favoritei numărul 4.

Irina Bara a stat și mai mult decât Mihaela pe teren, două ore și 45 de minute, fiind răpusă de Stephanie Voegele în trei seturi strânse: 6-7(3), 7-6(5), 3-6! Bara s-a aflat, de asemenea, aproape de victorie, a avut 2-1 cu break în decisiv, dar Voegele a revenit spectaculos. Buzărnescu și Bara se mulțumesc cu câte un cec în valoare de 2.157 de euro după meciurile pierdute la Lyon.

Sorana Cîrstea a cedat mult mai clar decât Mihaela Buzărnescu și Irina Bara în primul tur la Lyon

Cu o zi înainte, Sorana Cîrstea a suferit o înfrângere clară în turul I de la Lyon! Sportiva din Tâgoviște a fost eliminată de Nina Stojanovic, după numai o oră și 17 minute de joc, scor 6-4, 6-0.

În ciuda faptului că a impresionat în sezonul australian, Cîrstea a dezamăgit la revenirea în Europa! Românca era mai bine clasată decât Stojanovic, dar i-a luat doar patru game-uri acesteia.

The post Mihaela Buzărnescu, învinsă dramatic de Kristina Mladenovic în turul I la Lyon! Irina Bara a pierdut și ea appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă