Mihaela Buzărnescu, îndrăgostită de farmecul Clujului! Cu cine a petrecut înaintea meciului din sferturile Winners Open 2021 | FOTO

2 luni in urmă 52

Mihaela Buzărnescu, jucătoarea din România care a obținut cea mai bună performanță la Winners Open 2021, s-a relaxat înaintea meciului din sferturi, ieșind în oraș alături de mai multe prietene din tenis.

Mihaela Buzărnescu (170 WTA) o înfruntă pe Kristyna Pliskova (Cehia, 123 WTA) în sferturile turneului WTA 250 de la Cluj, vineri, după ora 13:30! În seara de dinaintea meciului, „Miki” a simțit nevoia să se destindă, iar de la party nu au lipsit Irina Bara, cea care a pierdut în optimi la Winners Open, sau Alexandra Dulgheru – eliminată în turul I.

Buzărnescu s-a îndrăgostit de farmecul Clujului, ținând cont că nu este prima seară din această săptămână pe care o petrece în oraș. Jucătoarea de tenis a mers, miercuri, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, la meciul dintre CFR Cluj și Young Boys, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Mihaela Buzărnescu s-a îndrăgostit de farmecul Clujului și a petrecut alături de Alexandra Dulgheru și Irina Bara

Mihaela Buzărnescu a petrecut o seară specială înainte de a lupta pentru semifinale la Winners Open 2021! „Miki” s-a distrat alături de alte jucătoare de tenis din țara noastră, cu care a ciocnit un pahar în jurul focului: Alexandra Dulgheru, Irina Bara, Julia Moldovan, Elena Bogdan și Ioana Ivan. Mihaela Buzărnescu se luptă cu Kristyna Pliskova, sora geamănă a Karolinei Pliskova, într-un meci programat după ora 15:30 la Winners Open, turneu cu premii total de 235.238 de dolari.

 

Celelalte partide ale zilei de vineri la Cluj sunt: Mayar Sherif (Egipt, 119 WTA) – Kristina Kucova (Slovacia, 118 WTA), de la ora 12:00, Anna Schmiedlova (Slovacia, 99 WTA) – Alexandra Krunic (Serbia, 268 WTA), după ora 15:00, și Seone Mendez (Australia, 269 WTA) – Andrea Petkovic (Germania, 91 WTA). Dacă trece de Pliskova, românca Buzărnescu ar accede în a doua semifinală WTA a sezonului, după cea de la Bastad. Ea ar întâlni o adversară accesibilă în penultimul act din Ardeal, pe câștigătoarea dintre Sherif și Kucova.

The post Mihaela Buzărnescu, îndrăgostită de farmecul Clujului! Cu cine a petrecut înaintea meciului din sferturile Winners Open 2021 | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă