Mihaela Buzărnescu, în lacrimi după eșecul de la Billie Jean King Cup: „Am muncit ca un câine, nu mai pot îndoi picioarele”

4 săptămâni in urmă 23

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 aprilie 2021, 23:15 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 23:15

Mihaela Buzărnescu (32 de ani, 137 WTA) a fost învinsă de Martina Trevisan (27 de ani, 100 WTA), scor 2-6, 6-2, 6-7(5), în barajul pentru Grupa Mondială a Billie Jean King Cup.

Buzărnescu a petrecut mai bine de 3 ori pe teren în disputa cu Trevisan, perioadă în care a cerut de două ori intervenția mediului, din cauza unor dureri la picioare. Mihaela a apărut cu ochii înlăcrimați la interviuri. 

Mihaela Buzărnescu, cu ochii în lacrimi după eșecul cu Trevisan

„S-a jucat cap la cap, am luptat ambele, nu știu ce a lipsit, totul a fost la muchie de cuțit. Ea a avut noroc la două-trei mingi, care abia au intrat, iar eu am greșit alte mingi, care au ieșit afară doi-trei centrimetri. La mingea de meci a luptat bine, cu slice-uri, s-a apărat bine. Poate ar fi trebuit să lovesc agresiv, dar e greu în acele momente să gândești așa.

Am venit aici direct din Columbia, am muncit ca un câine astăzi. Am avut și niște dureri, nu mai pot îndoi picioarele, dar mă bucur că am tras atât de mine. Sunt extrem de dezamăgită că nu am adus punctul, am fost atât de aproape. Sunt dată peste cap cu fusul orar, am luat pastile să pot dormi. Nu e nimic pierdut, sperăm să avem o zi bună mâine. Se poate reveni de la 0-2, orice e posibil. Și Trevisan a dat semne de durere”, a declarat Buzărnescu, la „Așii tenisului”, de la Digi Sport.

FOTO Imagini impresionante din prima zi a duelului România - Italia

Citește și alte știri din tenis: 

Irina Bara, după înfrângerea cu Elisabetta Cocciaretto: „Pot să-mi reproșez doar primul set”

Monica Niculescu anunță schimbări majore în echipa României: „În această seară se vor lua niște decizii importante”

Playtech: Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare?! Veste ȘOC, ce se întâmplă chiar acum


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă