Mihaela Buzărnescu, doar un pas până la semifinalele Winners Open. Programul meciurilor de vineri, transmise pe Digi Sport 2

2 luni in urmă 22

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Winners Open continuă la Digi Sport 2. Programul meciurilor de vineri

Patru partide din cadrul Turneului de la Cluj vor putea fi văzute în format LIVE VIDEO pe Digi Sport 2, sau pe www.digisport.ro, de către abonații RCS &  RDS, după cum urmează:

  • Mayar Sherif - Kristina Kucova, ora 12:00
  • Mihaela Buzărnescu - Kristyna Pliskova, nu înainte de 13:30
  • Anna Karolina Schmiedlova - Aleksandra Krunic, ora 16:00
  • Seone Mendez - Andrea Petkovic, nu înainte de ora 18:30

Ion Țiriac, la Winners Open

Ion Țiriac este prezent la această întrecere și s-a declarat impresionat de ceea ce a găsit la Winners Open.

Fostul component al naționalei de Cupa Davis, acum în vârstă de 82 de ani, are amintiri frumoase de la Cluj-Napoca.

"În primul rând, e un turneu WTA, chiar dacă are numai 250.000 de dolari premii, sunt împărțite costurile. România are nevoie de cel puțin 12 turnee, iar federația ar trebui de acum încolo să facă rost de ele! Ne trebuie o nouă generație după Simona Halep, Sorana Cîrstea, Gabriela Ruse, să nu cumva să dispărem cum a dispărut gimnastica

Îmi aduc aminte că în 1959 am câștigat primul campionat național aici, la Cluj! Faptul că acest club e atât de șic, atât de bine aranjat și de frumos, e meritul celor care îl au în administrație. Clujul trebuia să aibă un centru regional de tenis, dar nu îl are. Acest club este foarte meritoriu că a făcut posibilă această treabă pe care o vedem în fața noastră”, a declarat Ion Țiriac, conform ProSport.

Turneul Winners Open de la Cluj a fost inclus recent în circuitul profesionist

Winners Open face parte din categoria de turnee WTA 250, fiind în premieră inclus în circuitul profesionist, după ce ediția din 2020 a fost una demonstrativă, oferind doar premii în bani, nu și puncte. Anul acesta, sportivele pot participa la probe de simplu și dublu, pentru premii în valoare de 235.000 dolari și 250 de puncte în clasamentul WTA.

În total, la Cluj vor participa 32 de jucătoare pentru probele de simplu și dublu. Meciurile se vor desfășura pe trei terenuri oficiale, cu spectatori în tribune.

Etichete: winners open , turneul de la cluj
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă