Mihaela Buzărnescu dispută astăzi semifinala de la Winners Open, împotriva lui Mayar Sherif, Digi Sport 2. Programul meciurilor

2 luni in urmă 26

  • Liga 1: Academica Clinceni - U Craiova 1948, sâmbătă 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - Rapid, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Programul meciurilor transmise sâmbătă la Digi Sport 2

Mihaela Buzărnescu, singura româncă rămasă în competiție, dispută sâmbătă semifinala împotriva lui Mayar Sherif. De asemenea, tot astăzi are loc finala de la dublu, dintre Natela Dzalamidze/Kaja Juvan și Katarzyna Piter/Mayar Sherif.

Disputa dintre Seone Mendez și Andrea Petkovic, întrerupt vineri în setul decisiv, se va relua tot sâmbătă.

Simplu:

  • Seone Mendez - Andrea Petkovic, ora 14:00
  • Mihaela Buzărnescu - Mayar Sherif, ora 15:00
  • Aleksandra Krunic - Seone Mendez sau Andrea Petkovic, ora 17:00

Dublu:

  • Natela Dzalamidze/Kaja Juvan - Katarzyna Piter/Mayar Sherif, ora 19:15

Ion Țiriac, la Winners Open

Ion Țiriac este prezent la această întrecere și s-a declarat impresionat de ceea ce a găsit la Winners Open.

Fostul component al naționalei de Cupa Davis, acum în vârstă de 82 de ani, are amintiri frumoase de la Cluj-Napoca.

"În primul rând, e un turneu WTA, chiar dacă are numai 250.000 de dolari premii, sunt împărțite costurile. România are nevoie de cel puțin 12 turnee, iar federația ar trebui de acum încolo să facă rost de ele! Ne trebuie o nouă generație după Simona Halep, Sorana Cîrstea, Gabriela Ruse, să nu cumva să dispărem cum a dispărut gimnastica

Îmi aduc aminte că în 1959 am câștigat primul campionat național aici, la Cluj! Faptul că acest club e atât de șic, atât de bine aranjat și de frumos, e meritul celor care îl au în administrație. Clujul trebuia să aibă un centru regional de tenis, dar nu îl are. Acest club este foarte meritoriu că a făcut posibilă această treabă pe care o vedem în fața noastră”, a declarat Ion Țiriac, conform ProSport.

Turneul Winners Open de la Cluj a fost inclus recent în circuitul profesionist

Winners Open face parte din categoria de turnee WTA 250, fiind în premieră inclus în circuitul profesionist, după ce ediția din 2020 a fost una demonstrativă, oferind doar premii în bani, nu și puncte. Anul acesta, sportivele pot participa la probe de simplu și dublu, pentru premii în valoare de 235.000 dolari și 250 de puncte în clasamentul WTA.

În total, la Cluj vor participa 32 de jucătoare pentru probele de simplu și dublu. Meciurile se vor desfășura pe trei terenuri oficiale, cu spectatori în tribune.

Etichete: mihaela buzărnescu , winners open , turneul de la cluj
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă