Mihaela Borcea, mesaj superb pentru iubitul său. Ce declarație de dragoste i-a făcut

3 luni in urmă 24

Mihaela Borcea i-a transmis un mesaj extrem de emoționant iubitului ei. Fosta soție a lui Cristi Borcea e îndrăgostită până peste cap de bărbatul care a reușit să-i aducă liniștea înapoi după divorț. Ce declarație i-a făcut vedeta?

Mihaela Borcea, mesaj emoționant pentru iubitul ei

Mihaela Borcea trăiește o viață de poveste și se bucură la maximum de faptul că l-a întâlnit pe bărbatul care să o facă fericită. Aceasta are parte de o relație minunată alături de cel care i-a ieșit în cale după un eșec în dragoste. Femeia e cuprinsă de aceleași emoții ca în adolescență, iar asta o face să arate tuturor ceea ce simte, așa că nu s-a mai gândit mult și i-a făcut o declarație superbă partenerului ei. Chiar dacă finalul mariajului soților Borcea a fost totuși de bun augur pentru ambii. Afaceristul și-a găsit liniștea alături de Valentina Pelinel, iar fosta soție lângă Sorin Rap.

A trecut de 50 de ani, dar e dovada vie că vârsta nu înseamnă nimic și că trăirile și lecțiile de la viață continuă neîncetat. Ieri a fost ziua de naștere a bărbatului alături de care-și împarte viața, iar prilej mai bun pentru a-i spune cât de mult înseamnă pentru ea nici că se putea. ”La mulți ani, iubitule! 💖💖 Tu ești povestea mea de dragoste!! Ești în tot ceea ce fac. În tot ceea ce văd, în tot ceea ce ating. Ești în ceea ce visez. Tu reprezinți cuvintele care-mi umplu paginile vieții în fiecare zi. Nu pot să-ți spun cât de mult îți doresc binele și cât te iubesc!!”, i-a scris Mihaela Borcea iubitului ei.

„Fie ca dragostea noastră să fie acea stea călăuzitoare”

Desigur că aceasta nu s-a oprit aici, ci a continuat cu alte laude și urări către cel care a cucerit-o în perioada în care se aștepta cel mai puțin. ”Iți mai doresc ca Îngerul Păzitor să rămână mereu cu tine, protejându-te de rău și de dificultăți, să te sprijine în momente de disperare și tristețe.

Fie ca dragostea noastră să fie acea stea călăuzitoare care îți va lumina calea vieții mulți, mulți ani lungi. Și ține minte că dragostea mea pentru tine este veșnică! Te iubesc!!💖💖”, a mai continuat mesajul! Amintim că Mihaela Borcea a rămas în relații bune cu fostul partener, mai cu seamă că există copii la mijloc de care trebuie să se ocupe ambii.  Chiar la fiecare eveniment important afaceristul găsește în mediul online câteva cuvinte frumoase din partea ei.

The post Mihaela Borcea, mesaj superb pentru iubitul său. Ce declarație de dragoste i-a făcut appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă