Mihaela Borcea, declarație curajoasă pentru noul ei partener. Cum arată bărbatul care l-a înlocuit pe Cristi Borcea 

3 luni in urmă 23

Autor: Redacție a1.ro
Luni, 23 Noiembrie 2020, 12:40 Actualizat Luni, 23 Noiembrie 2020, 12:46

Mihaela Borcea a ieșit de ceva timp din lumina reflectoarelor. După ce s-a despărțit de Cristi Borcea, aceasta s-a dedicat afacerilor și familiei.

Recent, Mihaela a publicat pe contul de Instagram o imagine în care apare alături de bărbatul cu care și-a refăcut viața, iar cu ocazia zilei lui de naștere, a publicat și un mesaj extrem de emoționant și de curajos, fiind printre puține dăți în care fosta soția a lui Cristi Borcea își exprimă sentimentele în mod public.

"La mulți ani, iubitule! 💖💖 Tu ești povestea mea de dragoste!! Ești în tot ceea ce fac. În tot ceea ce văd, în tot ceea ce ating. Ești în ceea ce visez. Tu reprezinți cuvintele care-mi umplu paginile vieții în fiecare zi. Nu pot să-ți spun cât de mult îți doresc binele și cât te iubesc!!Iți mai doresc ca Îngerul Păzitor să rămână mereu cu tine, protejându-te de rău și de dificultăți, să te sprijine în momente de disperare și tristețe. Fie ca dragostea noastră să fie acea stea călăuzitoare care îți va lumina calea vieții mulți, mulți ani lungi. Și ține minte că dragostea mea pentru tine este veșnică! Te iubesc!!", a scris fosta soție a lui Cristi Borcea.


După mai multe speculații pe tema relației dintre cei doi, se pare că dragostea dintre Mihaela și Sorin este mare, a supraviețuit tuturor zvonurilor negative, iar de câțiva ani de zile, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă