Migranţii afgani suspecţi de crima de la Timişoara au fost găsiţi. Unde se ascundeau

3 săptămâni in urmă 16

Migranţii afgani suspecţi de crima de la Timişoara au fost găsiţi într-o pensiune de poliţiştii locali din cadrul Biroului Ordine Publică şi Intervenţie. Aceştia au fost predaţi poliţiştilor de la IPJ Timiş.

Citeşte şi Răfuiala între migranţii din Timişoara, surprinsă de camerele de supraveghere. Un tânăr a murit, iar altul a fost rănit grav VIDEO

Cei patru migranţi erau cazaţi la o pensiune din Timişoara.

„Poliţiştii locali au fost solicitaţi, miercuri după-amiază, de către poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, să-i sprijine în acţiunea de identificare a suspecţilor în cazul crimei din data de 19 aprilie, din zona Gării de Nord, existând date că aceştia ar fi cazaţi la Pensiunea Diamond Residence de pe str. Miron Costin. Astfel, în locaţia respectivă au fost identificaţi patru din cei şase suspecţi şi încă patru persoane tot din categoria migranţilor care nu deţineau documente şi care au fost predate la IGI”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale Timişoara.

Poliţiştii locali au mai predat, miercuri, alţi 27 de cetăţeni afgani pentru audieri în acelaşi caz.

„În cursul zilei de astăzi, poliţiştii locali au mai predat la IPJ Timiş alţi 27 de cetăţeni afgani pentru audieri în acelaşi caz”, mai transmite Poliţia Locală Timişoara.

Reamintim că, luni seara, un afgan de 27 de ani a murit, iar un altul a ajuns in stare grava la spital, dupa un scandal iscat intre doua grupuri de migranti, in zona Garii de Nord din Timisoara.

Politistii au început o anchetă pentru a-i identifica pe cei vinovaţi. Sute de migranti au fost adunati din zona Garii de Nord, si alte cateva sute din intreg orasul si cu totii au fost dusi la sediul Politiei pentru a fi audiati in legatura cu cele intamplate.

Citeşte şi Sirieni cu acte false româneşti, prinşi pe aeroportul din Atena. Se dădeau voleibalişti, dar erau migranţi

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă