Migranți afgani, găsiți înghesuiți într-un TIR care transporta încălțămite la frontiera cu Ungaria

1 săptămână in urmă 19

Luni, 22 Noiembrie 2021, ora 10:39

70 citiri

Migranți afgani, găsiți înghesuiți într-un TIR care transporta încălțămite la frontiera cu Ungaria

Autorităţile din Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II au prins, luni, 22 noiembrie, 12 migranţi din Afganistan care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un TIR încărcat cu încălţăminte.

Automarfarul era condus de un cetăţean turc, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, încălţăminte pentru o societate comercială din Elveţia.

"În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi printre marfa transportată, doisprezece cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Afganistan, cu vârste cuprinse între 13 şi 27 de ani, majoritatea solicitanţi de azil în ţară noastră", a informat Poliţia de Frontieră Arad.

Poliţiştii de frontieră continuă cercetările pentru a stabili dacă şoferul era complice al migranţilor, aceştia din urmă riscând dosare penale pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Citeste si:

Marcel Ciolacu anunță alegerea noilor președinți ai camerelor parlamentare. ”Se termină o instabilitate politică creată de guvernarea de dreapta”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a anunţat, luni, 22 noiembrie, că va prezenta conducerii PSD ambele variante de premier şi modul în care s-a negociat. El a mai spus că marţi se vor vota noii...

Naștere grea, cu două moașe

Referindu-mă la guvernarea PSD-PNL, care pare de acum sigură, spuneam că va fi ca o garnitură de tren în care două locomotive trag în direcțîi opuse și că, prin urmare, trenul va...

DigiSport.ro

Digi24.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă