Midtjylland - Young Boys Berna: Campioanele Danemarcei și Elveției luptă pentru playoff-ul Ligii Campionilor

2 months ago 4

Midtjylland, campioana Danemarcei, a început noul sezon cu o victorie obținută pe terenul lui Ludogoreț, 1-0, în turul doi din preliminariile Champions League, urmată de înfrângerea suferită vineri în deplasarea de la Sonderjyske, 0-2, în prima etapă din campionatul intern. 

De partea cealaltă, Young Boys a debutat cu un succes propriu contra feroezilor de la Klaksvik, apoi a câștigat finala Cupei Elveției, 2-1 cu Basel, pe 30 august. 

În ediția trecută de campionat, Young Boys a cucerit într-un mod detașat titlul, cu un ecart de 8 puncte față de St. Gallen și unul de 14 puncte față de Basel. Tot 14 puncte a fost și diferența în clasament dintre Midtjylland și principala rivală, FC Copenhaga, care s-a clasat pe locul secund. 

Chiar dacă echipa elvețiană este una puternică și bine organizată, și danezii pot emite pretenții la calificare, cu atât mai mult cu cât au în lot câteva nume interesante, precum Pione Sisto și Evander, brazilianul adus de la Vasco da Gama. Capriciosul Pione Sisto, 25 de ani, tocmai a revenit de la Celta, acolo unde a jucat timp de 4 ani și a fost la un pas să semneze cu rivala FC Copenhaga. Ugandezul naturalizat de danezi are 21 de prezențe în echipa națională a țării de adopție. 

Pont: Gol în ambele reprize, cota 1.75 la Superbet

Ce i-a făcut milionarul român unei femei într-o mașină a șocat pe toată lumea. Anunțul făcut acum despre unul dintre cei mai bogați oameni din țară

Libertatea

Playtech: Cristi Chivu, anunțul mult așteptat de fanii săi! Cu cine a semnat românul
Read Entire Article
Powered By Seo Tools