Mick Jagger și Dave Grohl au lansat o melodie pentru a celebra sfârșitul lockdown-ului din Marea Britanie

1 lună in urmă 28

„Eazy Sleazy” este melodia care sărbătorește sfârşitul lockdown-ului din Anglia. Piesa a fost lansată, marți, de Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, şi Dave Grohl, solistul şi chitaristul grupului Foo Fighters, informează Reuters.

Videoclipul cântecului a fost filmat cu respectarea regulilor de distanţare socială, noul single a fost înregistrat în întregime de cei doi artişti: Mick Jagger este solist şi cântă la chitară ritmică, în timp ce Dave Grohl a asigurat partiturile pentru tobe şi chitară bas.

„Este o melodie pe care am scris-o despre ieșirea din blocaj, cu un optimism atât de necesar”, a spus Jagger, în vârstă de 77 de ani, potrivit Reuters.

Grohl a spus că înregistrarea piesei cu Jagger a fost „dincolo de un vis împlinit”.

Noul single, cu influenţe punk, este cu siguranţă unul dintre cele mai vioaie cântece lansate de Mick Jagger după mulţi ani versurile sale vorbesc în întregime despre pandemia de COVID-19, iar unele dintre ele au o tuşă de umor negru: „Anulaţi toate turneele, aplauze false pentru meciurile de fotbal, fără broşuri turistice”, „Încerc să scriu un cântec, mai bine contactează-mă pe Zoom”, sunt doar câteva dintre exemple.

„Privesc mult prea mult la televizor, iar asta mă lobotomizează”, „Mi-am făcut vaccinul, Bill Gates este de acum în fluxul meu sangvin”.

Anglia începe să revină la normalitate, după 97 de zile de lockdown dur impus în lupta cu pandemia. Începând de luni, 12 aprilie, în Marea Britanie s-au deschis terasele, iar oamenii au luat cu asalt localurile în aer liber pentru a se bucura de „marea relaxare”.


Premierul britanic Boris Johnson a descris redeschiderea ca fiind „un pas major” spre revenirea la normalitate, dar a cerut populației să fie în continuare atentă la reguli: să se spele pe mâini și să evite aglomerațiile.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă