Michelle Obama, despre interviul dat de Meghan Markle: ”Mă rog doar să existe iertare!”

1 lună in urmă 1

Michelle Obama și-a împărtășit în cadrul unui show TV gândurile despre interviul-bombă acordat săptămâna trecută de Meghan Markle și prințul Harry realizatoarei Oprah Winfrey, informează revista People.

”Când mă gândesc prin ce trec, mă gândesc la importanța familiei și mă rog doar să existe iertare și claritate, dragoste și hotărâre la un moment dat”, a spus Michelle Obama. ”Pentru că nimic nu este mai important ca familia”, a completat ea.

În interviu, Meghan și Harry au vorbit despre timpul pe care l-au petrecut ca membri ai familiei regale.

Ducesa de Sussex a dezvăluit mai multe lucruri sensibile. Ea a spus că au existat ”îngrijorări și conversații cu privire la cât de întunecată va fi pielea fiului său, Archie, când acesta se va naște”. De asemenea, a povestit că în 2018, înainte de nunta cu Harry, Kate Middleton a făcut-o să plângă. Actrița din serialul ”Suits” a mai dezvăluit că ea și Harry se căsătoriseră cu trei zile înainte de nunta oficială, în cadrul unei ceremonii private.

”Nu suntem o familie rasistă!”

Meghan a mai spus că s-a simțit ”redusă la tăcere” cât timp a făcut parte din familia regală. Ducesa de Sussex a vorbit în interviu și despre propriile probleme de sănătate mentală pe care le-a avut cât timp a fost la palat.

Într-o declarație publică, în numele Reginei Elisabeta, palatul Buckingham și-a făcut cunoscut punctul de vedere cu privire la interviu. ”Întreaga familie este întristată să afle cât de dificili au fost ultimii ani pentru Harry și Meghan”, se arată înaceastă declarație.

Pentru coroana britanică, ”problemele ridicate, în special cele referitoare la rasă, sunt îngrijorătoare”. Palatul Buckingham consideră că, ”deși unele amintiri pot varia, acestea sunt luate foarte în serios și vor fi abordate de familie în mod privat”. Formal, regina a ținut să-și arate dragostea față de familia plecată acum în Statele Unite, susținând că ”Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri iubiți ai familiei”.

La câteva zile după interviu, ca răspuns la dezvăluirile fratelui său și ale cumnatei, prințul William i-a spus unui reporter: ”Nu suntem o familie rasistă!”.

Interviul cu Meghan și Harry a atras atenția întregii lumi și a generat o serie de răspunsuri de la personalități mondiale, printre care și Michelle Obama.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă