Michael Schumacher împlinește 53 de ani! În 2022, fiul său Mick îi va îndeplini mare vis fostului pilot de la Ferrari

2 săptămâni in urmă 19

Michael Schumacher împlinește luni, 3 decembrie, vârsta de 53 de ani, iar fiul său va fi în 2022 rezervă la echipa de F1 Ferrari, pentru care fostul pilot a scris istorie.

Celebrul fost pilot de Formula 1 Michael Schumacher împlinește 53 de ani, el având în continuare o stare precară de sănătate după accidentul petrecut la schi în urmă cu nouă ani. Soția sa Corinna a renunțat la o bună parte dintre bunurile familiei pentru a-i asigura germanului cea mai bună îngrijire medicală posibilă.

Fiul său Mick i-a călcat pe urme și și-a construit o carieră în Formula 1, iar în 2022 va fi rezervă la Ferrari, team-ul de suflet al germanului, conform anunțului făcut de „căluțul cabrat” pe 21 decembrie 2021.

Mick îi calcă pe urme lui Michael Schumacher

Michael Schumacher nu este, cel puțin deocamdată, în situația în care să se poată bucura de reușitele fiului său Mick, care îi calcă apăsat pe urme și promite că va deveni unul dintre cei mai buni piloți din „Marele Circ”. Juniorul fostului pilot german a recunoscut în trecut că „ar renunța la tot” pentru a avea șansa de a discuta împreună cu tatăl său despre cariera pe care și-a construit-o în Formula 1.

Tânărul de numai 22 de ani este considerat unul dintre marile talente din Formula 1, astfel că Ferrari a anunțat, cu puține zile înainte de Crăciun, că va fi rezervă în 2022. La aceeași vârstă, Michael Schumacher debuta în „Marele Circ” în august 1991, la volanul unui monopost Jordan, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps. Un an mai târziu, în același loc a obținut și prima victorie din carieră.

Michael Schumacher este în continuare pilotul cu cele mai multe titluri mondiale din palmares, șapte, după ce s-a impus în 1994 și 1995 cu Beneton, apoi a scris istorie pentru Ferrari, la edițiile din 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004. Germanul s-a retras din Formula 1 în 2006 și a revenit asupra deciziei după patru ani, însă nu a mai reușit în cele trei sezoane petrecute la Mercedes să se ridice la nivelul performanțelor cu care își obișnuise fanii.

The post Michael Schumacher împlinește 53 de ani! În 2022, fiul său Mick îi va îndeplini mare vis fostului pilot de la Ferrari appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă