Michael Olivares este al nouălea finalist „iUmor”, sezonul 11. Delia l-a lăudat: „A fost un număr splendid”

4 zile in urmă 12


Ediția „iUmor” de sâmbătă seară a fost câștigată de Michael Olivares, concurentul spaniol care i-a făcut pe jurați să se simtă ca la spectacol. „Așa trebuie să arate un număr pentru iUmor!”, a declarat Mihai Bendeac.


Comedianții Cosmin Natanticu și Alexandru Arnăutu Vraciu au fost invitații speciali în cea de-a noua ediție din cel de-al 11-lea sezon „iUmor”, la Antena 1.https://www.youtube.com/watch?v=M5jutZryMYE

Jurații emisiunii, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, au decis să trimită la votul publicului patru concurenți, favoritul publicului fiind Michael Olivares. Concurentul spaniol s-a remarcat printr-un „spectacol profesionist, foarte amuzant și pregătit în cel mai mic detaliu”, a confirmat Șerban Copoț.


Nici cei trei de la masa juriului nu au rămas reci la prestația comediantului, Cheloo a susținut: „Am uitat în timpul acestui număr că sunt la iUmor”, iar Delia a afirmat că a fost un număr „splendid și s-a văzut spectacol”. Copleșit de cuvintele frumoase ce i-au fost adresate, câștigătorul ediției a declarat: „Faptul că v-a plăcut spectacolul înseamnă mult pentru mine”. Emisiunea iUmor continuă sâmbăta viitoare cu o nouă ediție, de la 20:00, la Antena 1.https://www.youtube.com/watch?v=JZIBBI7mOKk

Despre „iUmor”, sezonul 11


Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă