Michael K. Williams, vedeta serialului ”The Wire”, a fost găsit mort. Actorul avea 54 de ani

1 lună in urmă 32

Actorul american Michael K. Williams în vârstă de doar 54 de ani, cunoscut pentru rolul lui Omar Little în serialul de succes ”The Wire” (Cartelul crimelor) produs de HBO, a fost găsit mort, luni după-amiază, în apartamentul său din New York, a declarat un oficial din poliția americană citat de CNN.

Potrivit sursei citate, anchetatorii au găsit accesorii pentru consumul de droguri lângă corpul său, iar polițiștii au deschis o anchetă.

„Este sfâșietor că familia anunță moartea actorului nominalizat la premiile Emmy Michael Kenneth Williams. Solicită intimitate, în timp ce suferă această pierdere de neegalat, a declarat pentru The Hollywood Reporter reprezentanta sa Marianna Shafran de la Shafran PR.

Într-un interviu acordat în 2017 pentru New York Times, Williams a mărturisit că se luptă cu dependența pentru droguri.

„Dependența nu dispare. Este o luptă zilnică pentru mine, dar mă lupt”, a spus Williams la acea vreme.

Originar din Brooklyn, actorul a jucat cel mai recent în „Lovecraft Country” de la HBO și în serialul „F Is for Family”.

În „The Wire”, el l-a interpretat pe Omar Little, un homosexual care jefuia bandele de traficanți de droguri, iar personajul l-a făcut mai cunsocut.

Ulterior, el l-a interpretat pe Chalky White în drama mafiotă ”Boardwalk Empire”, iar anul acesta a fost nominalizat la Emmy pentru rolul din „Lovecraft Country”, produs de HBO. 

De-a lungul cariei sale, Williams a câștigat mai multe premii, inclusiv cinci nominalizări la Emmy.

De asemenea, el a fost câștigătorul unui premiu SAG pentru cel mai bun ansamblu cu distribuția „Boardwalk Empire”. Pe rețelele de socializare, mulți colegi și prieteni ai lui Williams și-au amintit profunzimea, complexitatea și umanitatea pe care le-a adus personajelor sale de pe ecran.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă