Micah Richards dezvăluie experiențele traumatizante la care a fost martor în copilărie: „Am văzut cum a fost bătut cu un ciocan și 15 ani de atunci am rămas marcat”

1 lună in urmă 1

Fostul internațional englez Micah Richards a povestit despre partea întunecată a copilăriei sale, când a fost martor ocular al unui atac violent cu un ciocan.

El a ales să vorbească și despre discriminarea rasială pe care a întâlnit-o și a simțit-o încă de la o vârstă fragedă.

Veteranul englez Micah Richards (32 de ani) a fost produsul academiei de tineret a celor de la Manchester City și și-a făcut debutul pentru echipa de seniori a celor de pe Etihad la doar 17 ani.

Martin Odegaard se pregătește să fie împrumutat. Real Madrid îl trimite în Premier League

Micah Richards a povestit despre episoadele care l-au marcat pe vremea când era doar un copil: măcelul cu un ciocan și atacurile rasiste ale polițiștilor

Fostul star al naționalei Albionului a povestit în documentarul „Tackling Racism in Football”, al celor de la Sky, detalii despre perioada copilăriei sale din zona Chapeltown a orașului Leeds, marcată de prezența drogurilor și a atacurilor armate.

El a descris de asemenea cum familia lui s-a confruntat cu rasismul și cum a fost traumatizat de modul în care se comporta poliția din oraș.

Sokratis Papastathopoulos a semnat cu noua sa echipă. Liverpool îl contactase, dar în zadar

„Tatăl meu avea o coafură afro și de fiecare dată când venea la meciurile mele era victima abuzurilor rasiste. Poliția încerca mereu să ne provoace ca să ne aresteze.

Copilăria mea a avut o latură întunecată despre care nu vorbesc atât de mult. Eu zâmbesc mereu și fac glume pentru că așa sunt eu ca persoană. Dar am văzut cum cineva a fost bătut cu un ciocan în fața mea. Acest lucru m-a marcat pentru următorii 10-15 ani de la momentul în care s-a întâmplat, pentru că era mereu în mintea mea”, a relatat fostul apărător al lui Manchester City și al Angliei. Micah Richards s-a retras oficial din activitate în 2019

The post Micah Richards dezvăluie experiențele traumatizante la care a fost martor în copilărie: „Am văzut cum a fost bătut cu un ciocan și 15 ani de atunci am rămas marcat” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă