"Mi-era rușine că sunt diferit". Atacantul Barcelonei, dezvăluiri despre perioada petrecută în scaun rulant

1 lună in urmă 14

  • Liga 1: Chindia - Hermannstadt, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

La vârsta de cinci ani, Braithwaite a fost diagnosticat cu boala Legg-Calve-Perthes, o maladie care i-a afectat șoldul și care putea duce la fracturarea femurului, scrie As. Timp de doi ani, actualul vârf danez a fost nevoit să folosească un scaun rulant, iar visul său de a deveni fotbalist părea tot mai departe.

"Mi-era rușine că sunt diferit". Braithwaite, dezvăluiri despre perioada petrecută în scaun rulant

În cele din urmă, după aproximativ doi ani, starea sa de sănătate s-a îmbunătățit, iar Braithwaite și-a recăpătat mobilitatea.

"Nu am foarte multe amintiri deoarece a fost un moment foarte trist. Vezi toți copiii alergând, zâmbind, jucându-se... o perioadă foarte dificilă pe care am experimentat-o în viața mea. Simțeam că, nu știu cum să zic... mi-era rușine că sunt diferit. Nu-mi plăcea acel gen de atenție.

Mereu mi-am dorit să devin fotbalist. N-aveam nimic altceva în minte când eram copil, n-aveam un plan B, iar atunci când nu ai un plan B, nu ești distras de nimic", a spus Braithwaite, pentru sursa citată.

Martin Braithwaite a sosit la Barcelona în februarie 2020, de la Leganes, pentru 18 milioane de euro. Din cauza accidentărilor din lot, catalanii au primit acceptul La Liga de a efectua un transfer în afara perioadei de mercato, iar danezul a fost cel ales.

"M-am simțit incredibil, dar știu că atunci când un club e interesat de tine nu înseamnă mare lucru. Mai erau multe lucruri de pus la punct în ceea ce privește hârtiile. Soția mea a simțit că se întâmplă ceva, iar când am vrut să-i spun mi-a spus că știe deja.

Surpriza a fost stricată puțin, dar a fost un moment foarte emoționant, pentru că și-a dat seama de câte sacrificii a trebuit să fac pentru a ajunge aici", a mai spus Braithwaite.

  • 49 de meciuri și 8 goluri a strâns Braithwaite la Barcelona
  • 7 reușite a strâns danezul în acest sezon
Etichete: barcelona , la liga , danemarca , martin braithwaite , scaun rulant
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă