"Mi-e rușine, mă simt trădat!" Președintele lui Răzvan Marin, atac dur la adresa jucătorilor, înainte de duelul cu Parma

3 săptămâni in urmă 20

  • Liga 1: UTA Arad - Viitorul, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Astra - Dinamo, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Formația din Sardinia ocupă locul 18, cu 22 de puncte, în timp ce Parma e pe 19, cu 20 de puncte. Diferența față de ultimul loc care asigură salvarea este semnificativă (Torino, 27p și un meci mai puțin), astfel că victoria este obligatorie pentru a spera în continuare la îndeplinirea obiectivului.

Președintele lui Cagliari, atac dur la adresa jucătorului înaintea meciului cu Parma

Echipa lui Răzvan Marin are patru eșecuri consecutive în campionat, iar președintele Tommaso Giulini a răbufnit înaintea duelului cu Parma, spunând că se simte rușinat de rezultatele clubului din acest sezon. El a evidențiat și lotul puternic pe care îl are la dispoziție Leonardo Semplici.

"Jucătorii se vor afla la baza de pregătire în următoarele zile și vor trebui să arate ceea ce nu au reușit în ultimele 30 de etape. E meciul vieții lor. Suntem încrezători că ne vom salva, dar trebuie să ne concentrăm la meciul cu Parma, unde ne trebuie victoria.

Nu sunt dezamăgit, ci sunt furios din cauza sezonului nostru. Avem un lot important, cu campioni precum Diego Godin, Radja Nainggolan, Giovanni Simeone și Daniele Rugani. Nu ne așteptam să fim în situația asta.

Urăsc să merg pe străzile din Cagliari și să-mi fie rușine cu această echipă. Mă simt chiar trădat, dar nu vreau să dau nume. Nu spun că unii se gândesc deja la următorul clubul, dar uneori mă simt trădat de ei", a spus Tommaso Giulini, la Radiolina, citat de As.

Clasamentul din Serie A, cu opt etape înainte de finalul sezonului

Etichete: serie a , cagliari , parma , razvan marin , dennis man , valentin mihaila , tommaso giulini
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă