”Mi-e rușine că fac parte din rasa umană”. Gafa lui Tătărușanu a făcut și o altă ”victimă”. Iubita fotbalistului a răbufnit

1 săptămână in urmă 34

  • Liga1: CS Mioveni - Gaz Metan Mediaș, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Gazdele au deschis scorul în minutul 15, prin Alfred Duncan, care a reluat în poartă un balon scăpat din mâini de Ciprian Tătărușanu. Portarului român îi aparține prima gafă, însă i se poate imputa și lui Matteo Gabbia lipsa de reacție, pentru că fundașul central a avut timp să respingă, însă a preferat să încerce să protejeze mingea, în speranța că Ciprian Tătărușanu va reuși din nou să rețină, ceea ce nu s-a întâmplat.

VIDEO cu faza din care Fiorentina a deschis scorul cu AC Milan:

Iubita lui Matteo Gabbia a răbufnit după criticile primite de fundaș

Stoperul italian de 22 de ani a devenit, de altfel, ținta criticilor suporterilor Milanului, ceea ce a dus la o răbufnire a iubitei sale, Federica Ruggeri, care le-a răspuns dur contestatarilor, pe Instagram.

Galerie Foto

Îmi este rușine că fac parte din aceeași rasă umană ca acești ignoranți și frustrați, care își arunc furia spre băieți de 20 de ani, făcându-le rău. 

Fotbalul este un joc și asta ar trebui să fie luat în considerare indiferent de nivel. Fiecare este liber să-și exprime gândurile, dar trebuie să avem o limită. Demnitatea și respectul pentru un om reprezintă diferența dintre un suporter și un ignorant”, a scris Federico Ruggieri.

AC Milan a primit o ”mână de ajutor” de la rivala Inter

În aceeași rundă de Serie A, Napoli, singura echipă care rămăsese neînvinsă în prima ligă italiană, a pierdut meciul cu Inter, scor 2-3.

Astfel, Napoli și AC Milan rămân la egalitate pe primele două poziții din Serie A, cu câte 32 de puncte, dar cu golaveraj superior pentru napoletani.

Etichete: ciprian tatarusanu , fiorentina ac milan , matteo gabbia , federica ruggieri

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă