„Mi-e greu să cred că Dennis Man se va transfera!”. Fost jucător al lui FCSB, anunț important cu privire la plecarea „perlei” lui Gigi Becali

1 lună in urmă 17

Nana Falemi (46 de ani), fost jucător la FCSB, a vorbit despre posibila plecare a lui Dennis Man (22 de ani) de la echipa lui Gigi Becali, care este „curtat” de tot mai multe formații din străinătate.

Dennis Man a fost transferat de FCSB, în toamna lui 2016, de la UTA Arad pentru 420.000 de euro. Acesta mai are contract până în 2024 cu gruparea bucureșteană.

FCSB se află pe primul loc din Liga 1, cu 38 de puncte obținute după 17 meciuri jucate.

Nana Falemi, anunț important cu privire la plecarea lui Dennis Man de la FCSB

Nana Falemi este sigur că Dennis Man va prinde un transfer important, cât de curând, și că, la orice echipa va evolua, cota acestuia va crește. Însă, fostul fotbalist susține că „perla” lui FCSB va accepta să se transfere numai la o formație unde va evolua constant.

„Mi-e greu să cred că Dennis Man se va transfera la o echipă unde nu va juca. Un argument în transfer e turneul final de la tineret, dar și meciurile de la echipa mare. Cu siguranță că se va pune în discuție și acest lucru.

El este un jucător tânăr, care are viitorul înainte. Nu este precum Budescu, de peste 30 de ani și la finalul carierei. Va insista să i se garanteze că va avea un număr de minute jucate sau va alege o echipă unde va putea juca.

Are 22 de ani, iar cota lui va crește oriunde va juca, și la tineret și la echipa mare. Nimeni nu se va gândi doar la bani în momentul ăsta, cu siguranța va judeca așa”, a declarat Nana Falemi, pentru Realitatea Sportivă.

6.5 milioane de euro este cota lui Dennsi Man, conform transfermarkt.com

17 goluri și 7 pase decisive a dat Dennis Man în 18 partide bifate pentru FCSB, în acest sezon

The post „Mi-e greu să cred că Dennis Man se va transfera!”. Fost jucător al lui FCSB, anunț important cu privire la plecarea „perlei” lui Gigi Becali appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă