”Mi-a spus că m-a recunoscut după mers”. Simona Halep, dialog memorabil cu o fană, în supermarket: ”E compliment?”

1 lună in urmă 3

UCL: Chelsea - Atletico Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

UCL:  Bayern Munchen - Lazio, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Recent, campioana noastră a avut parte de o experiență inedită, într-un magazin, când a fost recunoscută de către o doamnă.

Simo se bucură de faptul că în România are parte de foarte mulți fani. A spus totul în cadrul emisiunii ”Așii Tenisului”, fiind prezentă în studioul Digi Sport.

Galerie Foto

Cum a fost recunoscută Simona Halep într-un magazin. ”Mulțumesc tuturor care-mi oferă sprijin emoțional”

”E o plăcere să văd că atâția oameni mă apreciază și pot să spun că mă iubesc. Partea pozitivă este mult mai mare decât partea negativă.

De aceea vreau să mulțumesc tuturor că îmi oferă acest sprijin emoțional de fiecare dată. E foarte important pentru un jucător care săptămână de săptămână e prin lume”, a spus Simona Halep.

Emisiunea ”Așii Tenisului” a pregătit pentru azi o ediție specială, dedicată în exclusivitate pentru Simona Halep, prezentă în studio. Așadar, de la 20:30, la Digi Sport 1, veți avea parte de o seară de colecție cu sportiva din Constanța, care va oferi și informații de ultimă oră.

Ce a replicat Simona Halep după ce a fost recunoscută într-un magazin. ”Nu știu dacă e un compliment sau nu”

Chestionată cum este să meargă de una singură la un supermarket, de exemplu,  și dacă o face neînsoțită, mai ales acum în perioada în care masca este obligatorie, sportiva din Constanța a replicat:

”În ultima perioadă am tot fost. Da, port masca. Chiar m-am întâlnit cu o doamnă, care mi-a spus că m-a recunoscut după mers.

Am spus: 'ok, nu știu dacă e un compliment sau nu, dar a fost foarte simpatică'.”, a povestit, râzând, Simona Halep.

Spre deosebire de alți sportivi celebri, Simona spune că nu se mai ferește să facă lucruri normale, mai ales că astfel de acțiuni o ajută și din punct de vedere mental.

”Nu mă mai stresează acest lucru. Merg la supermarket, chiar am văzut o știre că am fost filmată în mall. Sunt un om normal, asta trebuie să înțeleagă toată lumea.

Nu mă ascund să fac lucrurile normale. Chiar îmi face plăcere și mă ajută din punct de vedere mental”, a mai spus Simona Halep, la Digi Sport.

Simona Halep a povestit, în cadrul emisiunii ”Așii Tenisului”, cum a fost recunoscută într-un magazin

Etichete: simona halep , simona halep wta , asii tenisului , simona halep turnee wta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă