Metrorex anunta timp mai mare de asteptare in statiile de metrou, in afara orelor de varf

3 săptămâni in urmă 1

Metrorex anunta ca intervalele de succedare a trenurilor in statiile de metrou, in afara orelor de varf, vor creste cu cel mult doua minute, incepand cu data de 26 martie.

"Metrorex anunta urmatoarele masuri:

Incepand cu data de 26 martie, in afara orelor de varf, intervalele de succedare a trenurilor de pasageri vor creste cu cel mult doua minute.

In orele de varf - 7:00-10:00 si 15:00-20:00 - intervalul de succedare ramane neschimbat pe toate magistralele de metrou.

Ajustarea intervalului de succedare in afara orelor de varf nu pune in pericol functionarea la parametri optimi ai vreunei magistrale de metrou, acest lucru fiind asigurat si de un numar corespunzator de personal specializat.

In acelasi timp, masurile dispuse se inscriu si in strategia generala de eficientizare a companiei", se arata in comunicatul companiei Metrorex.

Metrorex a anuntat joi ca a notificat firma care administreaza spatiile comerciale de la metrou ca, in regim de urgenta, sa fie eliberate si predate catre administratorul retelei de transport subteran toate spatiile comerciale amplasate in incinta statiilor de metrou pana la data de 2 aprilie, deoarece "pun in pericol siguranta transportului subteran, cu afectarea directa a exigentelor de securitate la incendiu si evacuarea persoanelor in caz de urgenta".

Citeste si:

Harta interactiva a centrelor de vaccinare, in functie de tipul de vaccin. Cum poti vedea locurile disponibile si cat de mare e lista de asteptareCardurile de criptomonede, valuta virtuala buna in toata lumeaAjutor pentru elevii care fac scoala online. O studenta a dezvoltat o aplicatie gratuita in care explica termenii pe care copiii nu ii intelegPovestea fabuloasa a unei angajate CEC Bank care a furat din conturi 1 milion de euro pentru a se razbuna pe sefi. Femeia a donat banii la bisericiExista miracole? Ce trebuie sa faca Romania pentru a se califica la Mondiale. Castigam grupa sau ne asteapta infernul

Citeste mai multe despre metrorex metrou asteptare

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă