Metrorex: Am invitat sindicaliștii la dialog, dar au refuzat și au ocupat abuziv și ilegal calea de rulare. Circa 600 de persoane participă la protest

3 săptămâni in urmă 6

Metrorex transmite că a invitat sindicaliștii care au blocat circulația metroului la dialog, în repetate rânduri, pentru a discuta cerințele lor, însă au refuzat și au ocupat abuziv și ilegal calea de rulare. Potrivit companiei, circa 600 de persoane participă la protest.

„În seara zilei de 25 martie, circa 250 de sindicaliști și comercianți au organizat o adunare spontană, care ulterior s-a transformat într-o acțiune de ocupare a căilor de metrou. În cursul dimineții, în jurul orei 3.30, li s-au alăturat o parte dintre angajații Metrorex din tura de noapte care au lucrat la reviziile periodice ale liniilor”, arată compania, într-un comunicat.

Metrorex transmite că, începând cu ora 23.30, conducerea companiei i-a invitat în repetate rânduri la dialog social civilizat pentru a discuta cerințele lor, dar „aceștia au refuzat dialogul și au ocupat abuziv și ilegal calea de rulare, făcând imposibilă pornirea metroului”. În momentul de față sunt circa 600 de participanți la acest protest.

Citește integral pe economedia.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă