Metropola TV, televiziunea lui Florentin Pandele, a primit votul CNA pentru trecerea de la acoperire locală la națională

1 lună in urmă 13


Metropola TV, televiziunea Consiliului Local din Voluntari, unde primar e Florentin Pandele, a primit votul din partea Consiliul Național al Audiovizualului pentru trecerea televizunii de la acoperire regională, așa cum era până acum, la națională, scrie paginademedia.ro.


Reprezentanții postului au motivat decizia, susținând că „s-au dezvoltat rapid” și vor să difuzeze sport și alte producții.


Șapte membri CNA au votat astăzi pentru, unul împotrivă (Dorina Rusu), iar Cristina Pocora nu a participat la vot, fiindcă votul ei n-ar fi fost nici pentru, dar nici pentru împotrivă. În documentul trimis la CNA, producția proprie a postului creștea de la 50% la 75%, iar cea a altor producători scădea de la 50% la 25%.


Această televiziune, indiferent ce va urma peste 4 ani, peste 8 ani, peste 12 ani, această televiziune dacă are în spate o societate sănătoasă și care dorește să informeze comunitate se va dezvolta. Noi nu vrem să rămânem o televiziune locală.

Robert Gheorghe, membru în Consiliul Local Voluntari, în ședința CNA:

Postul Metropola TV a câștigat licența de emisie, în luna septembrie.


În prima zi, postul a difuzat un interviu de campanie pentru Gabriela Firea, iar CNA a sancționat atunci Metropola TV pentru cum s-a promovat Firea pe banii oamenilor din Voluntari.


S-a discutat despre această transformare a postului Metropola TRV încă din decembrie, dar membrii CNA au fost sceptici la vremea respectivă.


Postul Metropola TV se va putea vedea la cabliștii RCS-RDS, Vodafone, Telekom, Orange, INES-IP TV și NextGen.


În decembrie, Primăria din Voluntari, condusă de Florentin Pandele, a ajuns la o înțelegere pentru a cumpăra și postul de radio Sport Total FM.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă