Metode anti-stres eficiente pentru tine, in functie de zodie!

1 lună in urmă 11

80% dintre oameni se simt stresați la locul de muncă, iar 75% dintre adulți declară că au trecut printr-o situație stresantă în ultimele luni. Tu de ce metode anti-stres ai nevoie?

Gemenii vorbesc întruna despre îngrijorările lor, Racii se retrag și se descarcă prin plâns, iar Peștii își construiesc propriul univers paralel. Nu îndrăzniți să dezlănțuiți furia unui Leu!

BERBEC

Un joc de societate la care, deseori, ești învingătoare și o plimbare nocturnă în parcul din apropiere cu siguranță ți-ar descreți fruntea! Nu exclude o oră de fitness! Te vei simți plină de energie!

TAUR

Taurul nu se stresează ușor cu nimicurile cotidiene, dar și când devine îngrijorat cu greu reușește să iasă din această stare… Noroc cu energia pozitivă a celor dragi! Mai bine amână activitățile solicitante pentru zilele în care ești mai calmă și mai entuziastă!

GEMENI

Te îngrijorezi pentru orice, dar vestea buna e că te calmezi relativ repede! Fire adaptabilă, te descurci foarte bine în situațiile stresante sau în fața unor termene-limită. Dintre metodele anti-stres cele mai eficiente pentru tine sunt vorbitul sau scrisul despre ceea ce te frământă!

RAC

Racul este foarte rezistent în condiții stresante! Dacă te îngrijorează cu adevărat o situație, atunci te retragi și te eliberezi de energia negativă prin plâns. Te încurajezi pe tine însăți cum nimeni nu o face, revii puternică și înfrunți circumstanțele cu determinare.

LEU

Crezi că ar avea curajul cineva să dezlănțuie furia unui Leu? Dacă, totuși, se întâmplă, cea mai bună metodă anti-stres pentru o leoaică este exteriorizarea: verbalizează îngrijorările tale, plânge, țipă, susține-ți cu vehemență argumentele! Ai grijă să nu îți verși nervii pe cei nevinovați!

FECIOARĂ

Fire răbdătoare și analitică, Fecioară acumulează doze mari de stres până să ajungă să pună piciorul în prag sau să se exteriorizeze. Treci cu vedere, rabzi, dar când nu mai reziști izbucnești și simți nevoia să îndepărtezi imediat sursa de îngrijorare. E mai bine să spui de fiecare dată ce te deranjează decât să interiorizezi!

BALANȚĂ

De ce s-ar îngrijora Balanța din cauza situațiilor care pot fi evitate? Cea mai bună metodă și cea la care apelezi cel mai des este evitarea problemelor sau circumstanțelor stresante. Dacă însă acestea „te prind din urmă”, te retragi în sânul familiei unde e mereu energie pozitivă!

SCORPION

Deoarece ai un caracter puternic și de nestăvilit, nu te lași afectată de stres sau de grijile cotidiene. Privești orice situație solicitantă ca o oportunitatea de a-ți măsura determinarea și încrederea, iar această strategie este cea mai bună armă anti-stres. Ce nu te distruge te face mai puternic, nu-i așa?

SĂGETĂTOR

Fire aventurieră, privești împrejurările solicitante ca pe o provocare. Când ești stresată sau trebuie să rezolvi ceva cu promptitudine, te detașezi puțin de situație, încerci să fii obiectivă și să apelezi la umor. Râde sănătos în fața problemelor, iar ele vor deveni mai mici, nu-i așa?

CAPRICORN

Dacă s-ar inventa maratonul de stres, cu siguranță tu l-ai câștiga! Toate zodiile te invidiază pentru capacitatea ta supraomenească de a acumula doze mari de stres și de a face față cu brio situației. Pragmatismul și soluțiile inteligente neobservate de alții sunt armele tale împotriva stresului!

VĂRSĂTOR

Spirit independent și liber, încerci să te detașezi de situațiile stresante și să te gândești la modul în care acestea ar putea să îți afecteze viața peste ani. „Mă vor îngrijora aceste probleme peste zece ani?”, te întrebi adesea. De cele mai multe ori răspunsul e negativ… atunci ce rost are să fii stresat?

PEȘTI

Fire intuitivă și misterioasă, nativa din zodia Pești se dovedește creativă în fața stresului. Ea alege să își creeze un univers compensatoriu, paralel, de unde poate să se alimenteze cu energie pozitivă, liniște și încredere. Nu uita însă că trebuie, ulterior, să revii în realitate!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă