Metoda disperată a medicilor din Timișoara pentru a convinge oamenii să se vaccineze anti-Covid

3 săptămâni in urmă 12

Metoda disperată a medicilor din Timișoara pentru a convinge oamenii să se vaccineze anti-Covid / Foto: Profi Media Metoda disperată a medicilor din Timișoara pentru a convinge oamenii să se vaccineze anti-Covid / Foto: Profi Media

La Timișoara, medicii ATI bat din poartă în poartă pentru a convinge oamenii să se vaccineze. Este măsura disperată pe care au luat-o cadrele medicale pentru a-i convinge pe sceptici că boala există. În plus, speră să crească procentul de vaccinare anti-Covid. 

JOI, 11 NOIEMBRIE 2021, 10:34

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Mai mulți medici rezidenți pe secția de Terapie Intensivă de la Spitalul "Victor Babeș", din Timișoara, au mers din casă în casă și au vorbit cu oamenii pe stradă pentru a explica de ce este necesară vaccinarea anti-Covid. 

Decizia medicilor a fost luată după ce secțiile ATI s-au umplut până la refuz cu pacienți Covid care se zbat între viață și moarte. 

Au sperat că, astfel, vor fi mai convingători. Medicii vor să răspundă oamenilor la întrebări legate de Covid și de vaccinare. În plus, aceștia speră să-i convingă pe sceptici că boala există și să-i încurajeze să se vaccineze.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă