Meteorologii anunta cum o sa inceapa luna martie. Temperaturi peste medie si precipitatii reduse

1 lună in urmă 2

Meteorologii anunta, in prognoza facuta publica vineri, un inceput de martie cu temperaturi mai ridicate decat cele normale si precipitatii reduse pe tot parcursul lunii viitoare.

Saptamana 22.02.2021 - 01.03.2021

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice acestui interval, in cea mai mare parte a tarii, dar cu o abatere termica pozitiva mai accentuata in zonele montane.

Regimul pluviometric va fi deficitar in toate regiunile, da mai ales in zonele montane din jumatatea vestica a tarii.

Saptamana 01.03.2021 - 08.03.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori in jurul celor normale pentru aceasta perioada, pe intreg teritoriul Romaniei.

Cantitatile de precipitatii vor fi in general deficitare la nivelul intregii tari, dar mai ales in regiunile sud-vestice.

Saptamana 08.03.2021 - 15.03.2021


Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta saptamana, in toate regiunile.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval se va situa in jurul celui normal pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari.

Saptamana 15.03.2021 - 22.03.2021

Mediile valorilor termice se vor situa usor peste cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei

Cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, in toate regiunile.

Mai puteti citi:

Fenomenul fostilor procurori si judecatori care revin in magistratura doar cateva luni pentru pensii de mii de euroIoan Niculae, dat in urmarire de politie, anunta ca se va intoarce vineri in tara fiindca n-a gasit avionNici prea mult, nici prea putin: De cate ori e indicat sa faci sex pe saptamanaPasaportul de vaccinare, doar o chestiune de timp? Ce spun expertii despre utilitatea unui astfel de documentVIDEO Imagini cumplite intr-o padure din Romania. Mai multi pui de urs, scosi din barlog si aruncati in zapada pentru distractie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă