Messi va fi șocat! Scandal monstru la PSG între vedetele Kylian Mbappe și Neymar: „Vagabondul ăsta nu vrea să îmi paseze!”

3 săptămâni in urmă 17

Kylian Mbappe și-a pierdut cumpătul la adresa lui Neymar, după ce superstarul brazilian i-a dat o pasă de gol neamțului Draxler, la scurt timp de la înlocuirea sa, în timp ce pe el l-ar fi evitat în câteva rânduri.

Scandalul monstru îl va șoca pe argentinianul Leo Messi, care nu se aștepta să aterizeze într-un vestiar rupt între taberele celor două vedete, francezii lui Mbappe și sud-americanii lui Neymar.

Scandal uriaș la PSG! Kylian Mbappe nu și-a ascuns furia la adresa lui Neymar și a fost filmat când îl jignea pe brazilian

Campionul mondial francez Kylian Mbappe s-a plâns coechipierului său Idrissa Gueye, aflat pe banca de rezerve, după ce înlocuitorul său Julian Draxler a marcat din pasa de gol a atacantului brazilian.

Mbappe s-a înfuriat deoarece Neymar a reușit să îl găsească pe neamț cu o pasă decisivă, lucru pe care nu a reușit să îl facă și în timpul în care atacantul francez se afla pe teren.

Camerele TV ale postului Canal+ au surprins momentul în care Mbappe îi spunea lui Gueye: „Vagabondul ăla nu vrea să îmi paseze mie”.

Trece printr-o perioadă nefastă

Înainte de a fi înlocuit în minutul 88 al meciului de pe Parc des Princes cu Montpellier, Mbappe a avut trei șanse clare de a marca, dar le-a irosit pe toate.

Internaționalul francez a ajuns astfel la al patrulea meci al său în care nu reușește să dea gol și are cea mai neagră serie de șuturi fără să înscrie, 13, din septembrie 2019 încoace.

The post Messi va fi șocat! Scandal monstru la PSG între vedetele Kylian Mbappe și Neymar: „Vagabondul ăsta nu vrea să îmi paseze!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă