”Messi te driblează și în cabina de duș!” Cum a trăit Răzvan Raț duelurile cu Lionel Messi

2 luni in urmă 36

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Răzvan Raț consideră că ruptura dintre Barcelona și Lionel Messi este ireparabilă, dar își aduce aminte cu bucurie de momentele în care s-a duelat cu fotbalistul argentinian în timpul în care purta tricoul Barcelonei.

Răzvan Raț spune că va fi foarte dificil pentru Barcelona să suplinească absența lui Lionel Messi, despre care spune că este fotbalistul care a avut cel mai mare impact asupra sa.

Fostul internațional român a mărturisit că deși a avut șansa să joace împotriva unor mari fotbaliști, niciunul dintre ei nu s-au comparat cu fotbalistul argentinian.

Raț a dezvăluit că în timpul în care evolua pentru Șahtior Donețk, iar antrenor era Mircea Lucescu, tehnicianul român ținea ședințe speciale rezervate sextuplului câștigător al Balonului de Aur.

Răzvan Raț mărturisește că pentru el este o performanță personală și o adevărată mândrie că, în cele șase meciuri pe care le-a disputat împotriva lui Lionel Messi, argentinianul nu a reușit să marcheze niciodată, mai ales că Messi ar fi în stare să ”dribleze și în cabina de duș”.

Am avut norocul să joc împotriva marilor jucători ai lumii și am avut ocazia să înfrunt jucători de la Zidane, Rui Costa până la Messi, Ronaldo, Riberi sau Pirlo. Messi e jucătorul care a avut cel mai mare impact asupra mea. Am mai avut adversari direcți ca Ribery sau Robben, dar Messi, așa cum l-am simțit eu, este altceva. Acea expresie ’Messi este de pe altă planetă’, tind să cred că așa este.

Nu este vorba de o teamă, te cuprind altfel de emoții față de cele pe care le ai atunci când joci cu alți jucători. Messi te driblează și în cabina de duș. Este un jucător imprevizibil și foarte greu de contracarat. Cu Mircea Lucescu aveam numeroase ședințe despre acest jucător. În aceste dueluri, Messi nu a marcat și este o performanță personală pentru mine. Este un jucător imposibil de oprit singur, fără ajutorul celorlalți jucători”, a declarat Răzvan Raț la emisiunea Liga Digi Sport.

Raț, pe vremea în care a jucat pentru Șahtior, a bifat 5 meciuri împotriva Barcelonei, iar Messi a jucat în două dintre acestea. Șahtior a luat 6 goluri în acele partide, însă niciunul marcat de argentinian. Fostul fundaș mai are și un meci la națională împotriva lui Leo Messi, România - Argentina 0-0.

Etichete: barcelona , razvan rat , lionel messi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă