Messi nu rămâne la FC Barcelona. Reacţia presei argentiniene: "Bombă mondială. Cutremur în fotbal"

2 luni in urmă 63

FC Barcelona a anunţat, joi seară, că argentinianul Lionel Messi nu va rămâne la gruparea catalană, news.ro.

Messi nu rămâne la FC Barcelona. Anunţul oficial al clubului catalan

Profimedia

“Deşi FC Barcelona şi Lionel Messi au ajuns la un acord şi la intenţia clară ca ambele părţi să semneze astăzi un nou contract, acest luucru nu se poate întâmpla, din cauza unor obstacole financiare şi structurale (regulamentele Ligii Spaniole). Drept urmare, Messi nu va rămâne la FC Barcelona. Ambele părţi regretă profund că dorinţele jucătorului şi clubului nu vor fi îndeplinite până la urmă. FC Barcelona îşi exprimă din toată inima recunoştinţa faţă de jucător pentru contribuţia sa la creşterea clubului şi îi urează toate cele bune în viitor în plan personal şi profesional”, este anunţul catalanilor.

Miercuri, sport.es nota că FC Barcelona a făcut rost de bani şi ar urma să anunţe prelungirea contractului lui Messi. Contractul lui Lionel Messi (34 de ani) cu FC Barcelona a expirat la 30 iunie. Argentinianul a câştigat cu FC Barcelona de 10 ori campionatul Spaniei şi de patru ori Liga Campionilor.

LATEST NEWS | Leo #Messi will not continue with FC Barcelona

— FC Barcelona (@FCBarcelona) August 5, 2021

Presa argentiniană, după anunţul despărţirii lui Messi de FC Barcelona: "Bombă mondială. Cutremur în fotbal"

Presa argentiniană a scris, joi, despre anunţul despărţirii lui Lionel Messi de FC Barcelona, veste considerată ca fiind o “bombă mondială”, un “cutremur în fotbal”. “Răsturnare de situaţie neaşteptată. Lionel Messi părăseşte Barcelona: o bombă care cutremură fotbalul mondial”, a notat La Nacion. Clarin a titrat: ”Cutremur în fotbal. Este oficial: Lionel Messi pleacă de la Barcelona”, în timp ce ole.com.ar a scris: “Bombă mondială: Barcelona a anunţat că Leo nu va rămâne”.

Titlurile din presa sportivă spaniolă sunt următoarele: Marca - “Oficial: Messi nu continuă”, As – “Barca spune că Messi pleacă”, Mundo Deportivo – “Barca anunţă ruptura de Messi”, Sport.es – “Messi nu prelungeşte cu Barca!”.

Marca le prezintă cititorilor un sondaj de o opinie cu cinci variante în ceea ce priveşte viitorul lui Messi. “Unde crezi că va juca Messi”, întreabă jurnalul spaniol, iar variantele sunt: Manchester City, PSG, Bayern, Atletico sau “Va pleca în MLS”.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă