Messi nu mai este cel mai bun pasator din Europa! Cine este fotbalistul care l-a depășit

3 săptămâni in urmă 17

Luni, 27 Decembrie 2021, ora 18:24

99 citiri

Messi nu mai este cel mai bun pasator din Europa! Cine este fotbalistul care l-a depășit

Internaţionalul sârb Dusan Tadic, mijlocaşul ofensiv al echipei de fotbal Ajax Amsterdam, a oferit 37 de pase decisive pe parcursul anului 2021, doborând astfel un record vechi de zece ani al starului argentinian Lionel Messi, a anunţat clubul olandez.

Tadic a oferit 27 de assist-uri în campionatul Olandei de la începutul acestui an. Bilanţul său mai cuprinde 2 şase pase decisive în Europa League, una în Liga Campionilor şi încă una în Cupa Olandei, plus 6 assist-uri în partidele disputate alături de selecţionata Serbiei.

Sârbul l-a depăşit astfel pe Lionel Messi, autorul a 36 de asisst-uri în 2011, în tricoul fostei sale formaţii, FC Barcelona.

În vara trecută, Dusan Tadic a fost al doilea pasator european al sezonului 2020-2021, cu un total de 17 assist-uri, fiind devansat de germanul Thomas Muller, care a oferit 21 de pase decisive colegilor săi de la Bayern Munchen.

Citeste si:

Cristina Neagu, fotografie rară cu familia! Handbalista a mai câștigat un premiu în ciuda "opoziției" lui Tadici FOTO

De Crăciun, Cristina Neagu a împărtășit o poză cu familia ei. Într-o anchetă realizată de Handbalmania printre antrenorii din campionatul național, plus Florentin Pera și Constantin...

 Cum a fost paralizată Europa de conducta lui Putin ANALIZĂ

Saga Nord Stream 2, gazoductul dintre Rusia și Germania care a fost construit de-a lungul fundului Mării Baltice, este într-o asemenea situație încât a fost asemănat cu o valiză fără...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă