Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, MARTI 2 MARTIE 2021

1 lună in urmă 4

Mesajul ZILEI pentru zodii. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodii: BERBEC
Seminarii si workshop-uri

Te gandesti sa urmezi niste cursuri, sa participi la seminarii si workshop-uri pe diverse teme. Sau poate ca tu insuti ti-ai dori sa fii cel care ii indruma pe ceilalti. Acest mesaj vine ca sa-ti intareasca increderea de sine si sa iti arate ca este momentul potrivit pentru a-ti urma visurile. Cere Fecioarei Maria si ingerilor sa te ghideze pe drumul dezvoltarii si educatiei spirituale, indiferent de partea de care vrei sa fii: ca invatator sau ca invatacel. Imagineaza-ti cum esti prezent la curs, cum captezi toate informatiile necesare sau cum cei care te asculta sunt fascinati de ceea ce le transmiti tu.

Horoscop MARTI 2 MARTIE 2021. Ce zodii au mare noroc marţi
Mesajul zilei pentru zodii: TAUR
Detoxifiere

Fecioara Maria si ingerii vor ca tu sa stii ca ai o sensibilitate profunda. Poate ca te simti cu totul altfel decat pana acum, poate ca te crezi bolnav si esti tentat sa te tratezi singur cu diverse medicamente. NU mai proceda asa. Poti apela la metode de detoxifiere mult mai sanatoase. Renunta la substantele de care esti sub o forma sau alta dependent, renunta la alimentele procesate. Renunta la emotiile care iti fac rau, la oamenii care iti slabesc energia.

Mesajul zilei pentru zodii; GEMENI
Protectie si ghidare divine

Primesti o validare a ceea ce deja stii sau macar intuiesti: Fecioara Maria si ingerii sunt alaturi de tine acum. Ei te protejeaza pe tine si pe cei dragi tie si iti dau curajul sa iti infrunti slabiciunile care te tin pe loc. Daca iei in calcul sa faci cateva schimbari in viata ta, sa pleci de la actualul loc de munca sau dintr-o relatie, cere ghidare si protectie divine, ca sa mergi inainte fara frica. Poti cere asistenta divina pentru a-ti descoperi scopul in viata si vei primi mesaje despre pasii pe care ar trebui sa-i faci pe calea dezvoltarii tale spirituale sau profesionale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă