Mesajul Yuliyei Dumanska după decesul antrenorului Zlatko Saracevic: „Domn profesor, cele două mingi pe care mi-ați cerut să le apăr, ieri la meci, nu credeam că vor fi ultimele”

3 zile in urmă 5

Moartea lui Zlatko Saracevic, antrenorul echipei Podravka Koprivnica, reprezintă un adevărat șoc în lumea handbalului mondial. Yuliya Dumasnka, cea care i-a fost elevă, a avut la rândul ei o reacție pe rețelele de socializare.

Decesul lui Zlatko Saracevic a venit la puțin timp după derby-ul campionatului din Croația, dintre Podravka și Lokomotiva Zagreb, câștigat de echipa regretatului antrenor cu scorul de 32-29.

Mesajul Yuliyei Dumanska după decesul antrenorului Zlatko Saracevic

Domn profesor, cele două mingi pe care mi-ați cerut să le apăr, ieri la meci, nu credeam că vor fi ultimele… Vă mulțumesc pentru tot, a fost o onoare să lucrez cu dumneavoastră. Odihniți-vă în pace!”, a scris Yuliya Dumanska.

Tehnicianul croat era în drum spre casă când i s-a făcut rău. Antrenorul cu portarii Barbara Stancin a chemat imediat o ambulanță. Medicii au ajuns foarte repede, au încercat să-l resusciteze timp de aproximativ 40 de minute, dar din păcate nu au putut să-l mai salveze.

Vezi care au fost ultimele declarații ale lui Zlatko Saracevic.

Neven Hrupec, antrenorul Dunării Brăila care va ajunge la Podravka din vară, a scris la rândul lui: „Am căzut de acord să bem o cafea în câteva zile și să vorbim despre orice. Dragă Sarac, ne vedem într-un loc mai bun. Odihnește-te în pace, legendă! Odihnește-te în pace, prietene!”.

Zlatko Saracevic s-a stins din viață la aproape 60 de ani. În acest an a fost adversarul echipei SCM Rm. Vâlcea în Liga Campionilor. El a fost unul dintre marii jucători din spațiul ex-iugoslav, având un titlu mondial cu Iugoslavia în 1986 și un titlu olimpic cu Croația în 1996.

Saracevic și-a petrecut cea mai mare parte a carierei sale de jucător la Borac Banja Luka (1977-1987), orașul în care s-a născut, iar mai târziu a jucat pentru Medvescak, Nimes, Bordeaux, Creteil, Istres, Badel Zagreb, Veszprem și Zamet.

The post Mesajul Yuliyei Dumanska după decesul antrenorului Zlatko Saracevic: „Domn profesor, cele două mingi pe care mi-ați cerut să le apăr, ieri la meci, nu credeam că vor fi ultimele” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă