Mesajul unui primar PNL care a semnat inițiativa AUR pentru demiterea lui Iohannis: ”Sunt un liberal mai ciudat”

2 săptămâni in urmă 27

Marti, 11 Ianuarie 2022, ora 21:40

110 citiri

 ”Sunt un liberal mai ciudat”

Primarul din Zlatna, Silviu Ponoran, a semnat marți, 11 ianuarie, inițiativa AUR de demitere a președintelui Klaus Iohannis. Acesta este unul dintre cei mai vechi edili liberali din județul Alba.

Liderul AUR, George Simion, a fost prezent în mai multe orașe din Alba (Sebeș, Alba Iulia, Zlatna și Ocna Mureș) pentru a promova demersul partidului de suspendare a șefului statului.

Fotografia cu primarul PNL a fost postată pe pagina de Facebook a deputatului AUR de Alba, Daniel Gheorghe Rusu.

”Primarul PNL din Zlatna, a semnat alaturi de colegii mei din AUR, pentru demiterea lui Iohannis!!! Fără cuvinte!”, a scris acesta.

Contactat de reporterii alba24.ro, Silviu Ponoran a confirmat informația. Întrebat de ce a semnat în condițiile în care este un membru vechi al PNL Alba, primarul a răspuns că ”încă” este membru, dar că este un ”liberal mai ciudat”. Edilul a precizat că nu a susținut nici candidatura lui Iohannis pentru al doilea mandat ca președinte, din partea PNL.

Citeste si:

Câți bani au primit partidele de la bugetul de stat în luna ianuarie. Formațiunea care a încasat cea mai mare sumă

Autoritatea Electorală Permanentă a prezentat luni, 10 ianuarie, valoarea subvenţiilor virate în contul fiecărui partid politic în luna ianuarie 2022, în urma aplicării prevederilor Legii...

PNL anunță că începe negocierile cu ALDE în vederea unei fuziuni. Cum arată componența comisiei VIDEO

Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuț Stroe a anunțat marți, 11 ianuarie, la finalul ședinței de Birou Permanent, că liberalii au stabilit o comisie de negociere în vederea fuziunii cu ALDE,...

Adevarul.ro

a1.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă