Mesajul unui fost baschetbalist din NBA, aflat în spital: COVID m-a lovit, rugați-vă pentru mine!

1 lună in urmă 26

Fost jucător important în NBA între 1990 şi 2001 la Phoenix Suns și LA Lakers, Cedric Ceballos a făcut un apel disperat pe social media, rugând lumea să se roage pentru el, după ce s-a infectat cu COVID-19 și stă într-o secție de Terapie Intensivă de 10 zile, a informat The Washington Post.

„În ziua a 10-a la Terapie Intensivă, COVID-19 mă loveşte oficial. Îi rog pe toți, familie, prieteni, să se roage pentru sănătatea mea și să mă recuperez”, a scris Cedric Ceballos, care a postat pe Twitter și o fotografie în care are masca de oxigen pe faţă.

Fostul star din NBA a transmis apoi că lupta nu s-a terminat și și-a cerut scuze celor pe care i-a nedreptățit de-a lungul timpului. „Dacă v-am greșit cu ceva în trecut, permiteți-mi să-mi cer scuze public. Lupta mea nu s-a terminat”, a mai scris Cedric Ceballos.

On my 10th day in ICU, COVID-19 is officially kicking my but, I am asking ALL family, friends , prayer warriors healers for your prayers and well wish for my recovery.
If I have done and anything to you in the past , allow me to publicly apologize.
My fight is not done…..
Thx pic.twitter.com/r9QZBpfmEI

— Cedric Ceballos (@cedceballos) September 7, 2021

A strălucit la LA Lakers

Câştigător legat la ochi al competiţiei de slam dunk din 1992, Cedric Ceballos a jucat finala NBA cu Phoenix Suns, în 1993, într-o echipă condusă de Charles Barkley şi care s-a predat doar în faţa marii echipe a Chicago Bulls, condusă magistral de Michael Jordan.

Cel mai bun sezon al lui Ceballos în NBA a fost 1994-1995, în tricoul Lakers: a fost ales în All Star Game, într-un sezon regular cu o medie de 21,7 puncte şi 8 recuperări pe meci, a scris Mediafax.

 COVID m-a lovit, rugați-vă pentru mine!Cedric Ceballos în 1995, în tricoul echipei Los Angeles Lakers. Foto: Profimedia

Ceballos și-a încheiat cariera cu 609 de jocuri disputate în NBA, la echipele Phoenix Suns, LA Lakers, Dallas, Miami şi Detroit.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă