Mesajul transmis de PSD după ce Florin Cîţu a devenit noul preşedinte al PNL: "Te aşteptăm la moţiune"

4 săptămâni in urmă 24

Florin Cîţu a câştigat alegerile interne şi este noul preşedinte al PNL.

 "Te aşteptăm la moţiune"

Florin Cîţu s-a impus cu 60,2% din voturi. Din cele 4776 de voturi valide, Cîțu a obținut 2878, iar Orban 1898. Partidul Social Democrat (PSD) a reacţionat imediat ce rezultatele de la alegerile PNL au fost oficiale: "Cîţu, te aşteptăm la moţiune", a fost mesajul postat de PSD pe contul oficial de Facebook.

"A fost o mişcare care va schimba România în bine"

Florin Cîţu le-a mulţumit celor care l-au ales şi a promis că nu se va răzbuna pe cei care au votat cu Ludovic Orban.

"Acest vot mă onorează şi mă responsabilizează. Trebuie să fiu sincer şi să vă spun că nu mă surprinde alegerea dumneavoastră pentru că am spus de la început "echipa câştigătoare" e cea mai bună soluţie. Voi fi preşedintele tuturor liberalilor, indiferent cum au votat. Nu a fost doar o campanie, a fost o mişcare. A fost o mişcare care va schimba România în bine. Împreună construim România liberală Voi fi adversarul PSD-ului", a declarat Florin Cîţu după câştigarea alegerilor.

Orban, prima reacție după pierderea șefiei PNL: "Între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat"

Ludovic Orban l-a felicitat pe câștigătorul alegerilor interne din PNL, Florin Cîțu, și a anunțat că își va da demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților. "Între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat", a declarat Orban, pe scena Congresului de la ROMEXPO.

"Îl felicit pe Florin Cîțu pentru alegerea ca președinte al PNL. De-a lungul carierei mele de 31 de ani am apărat valorile liberale și am acționat pentru a pune în practică un ideal al politicilor liberale, un salt de care România are nevoie. Rămân consecvent pentru apărarea democrației, a drepturilor și libertăților individuale, voi continua să acționez așa cum am făcut-o și până acum. Vă anunț că demisia mea din funcția de președinte al Camerei Deputaților va fi luni la prima oră pe masa președintelui Florin Cîțu. Vă mai spun un lucru, între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat", a declarat Ludovic Orban.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă