Mesajul surprinzător al Irinei Bara, la capătul unui sezon excelent cu patru titluri WTA câștigate: ”Mi-a ajuns!”

6 zile in urmă 7

  • Liga 2: CSA Steaua - U Cluj, marți, 17:00, Digi Sport 1

  • UCL: Villarreal - Manchester United, marți, 19:45, Digi Sport 1

Perechea româno-georgiană a încheiat en-fanfare sezonul, cu o victorie la Montevideo, în turneul WTA 125, după ce a trecut în finală de cuplul Carolina Alves/Marina Bassols Ribera, scor 6-4, 6-3. Cele două au încasat un cec în valoare de 5.000 de euro, câte 160 de puncte WTA și au plecat în vacanță pentru a sărbători finalul de sezon aproape perfect pe care l-au reușit.

Galerie Foto

Mesajul Irinei Bara, după ce a cucerit patru titluri WTA: ”Mi-a ajuns!”

La capătul unuia dintre cei mai buni ai din carieră, Irina Bara s-a fotografiat pe o teresă lângă plajă și a postat un mesaj enigmatic: ”Vârsta pensionării ar trebui coborâtă la 30 de ani. Mi-a ajuns!”, a scris jucătoarea din România pe contul său de Instagram. Cel mai probabil, în ciuda rezultatelor bune, 2021 a epuizat-o pe sportivă, iar o vacanță este tot ceea ce-și dorea în acest moment.

insta-bara

Mesajul Irinei Bara, postat la finalul unuia dintre cele mai bune sezoane din carieră / Foto: Instagram @irina.bara

Bara si Gorgodze au câştigat primul titlu împreună în septembrie, la WTA 125 de la Karlsruhe (Germania), 6-3, 2-6, 10-7 cu Katarzyna Piter / Mayar Sherif, apoi au cucerit trofeul în octombrie la WTA 250 Transylvania Open de la Cluj (România) 4-6, 6-1, 11-9 cu dublul Aleksandra Krunic / Lesley Kerkhove, când au primit 10.300 de dolari şi 280 de puncte WTA!

În noiembrie, Irina şi Ekaterine au câştigat WTA 125 de la Buenos Aires (Argentina) 5-7, 7-5, 10-4 cu Carle Maria Lourdes / Despina Papamichail.

  • 15 victorii în 16 partide au reușit Irina Bara și Ekaterine Gorgodze în ultimele două luni.

Secretul succesului perechii Bara/Gorgodze a fost dezvăluit de antrenorul româncei. Marius Comănescu a declarat că marele atu al celor două jucătoare este faptul că sunt prietene și în afara terenului, lucru dovedit prin numeroasele fotografii postate pe rețelele sociale.

Etichete: irina bara , ekaterine gorgodze , sezon 2021 irina bara , irina bara mesaj

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă