Mesajul sfasietor trimis de Vanessa Bryant la 1 an de la disparitia lui Kobe si a fiicei Gianna

1 lună in urmă 18

Marti, 26 ianuarie 2021, s-a implinit un an de la moartea tragica a fostului baschetbalist american Kobe Bryant, ocazie cu care vaduva Vanessa a tinut sa transmita un mesaj emotionant prin intermediul retelelor de socializare.

Astfel, pe contul sau de Instagram, Vanessa (38 de ani) a distribuit o scrisoare redactata de Aubrey, una dintre cele mai bune prietene ale fiicei sale Gianna, cea care la numai 13 ani si-a pierdut si ea viata alaturi de tatal Kobe in dramaticul accident de elicopter.

"Gigi a mea este incredibila si apreciez cu adevarat scrisoarea ta. Te iubeste atat de mult. Mi-e dor de fetita mea si de Kob-Kob. Nu voi intelege niciodata de ce si cum s-ar fi putut intampla aceasta tragedie unor fiinte umane atat de frumoase, de dragute si de uimitoare. Inca nu pare real. Kob, am facut lucrurile asa cum trebuie. Gigi, inca o faci mandra pe mami. Te iubesc!", a mentionat Vanessa.

In afara de Gianna, decedata alaturi de Kobe, Vanessa mai are trei fete cu fostul mare sportiv, Natalia (18 ani), Bianka (4 ani) si Capri (1 an)

Citeste si: Marius Sumudica s-a pus bine cu presedintele Erdogan: "Sper sa conduca tara pana la sfarsitul vietii"


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă