Mesajul publicat de Teo Meluţă după operaţia de tibie si peroneu suferită în Elveţia. Imagini cu primii paşi

1 lună in urmă 2

Liga 1: FC Botoșani - Sepsi, luni, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - FC Argeș, luni, 20:30, Digi Sport 1

Cu o zi înainte, pe 13 marţie, Teo Meluţă a suferit o dublă fractură, tibie şi peroneu, în ultimul minut al meciului Luzern- FF Lugano 1976, 1-1.

Mesajul publicat de Teo Meluţă după operaţia de tibie si peroneu suferită în Elveţia

Ieri (n.r.. sâmbătă, 13 martie) a fost una dintre cele mai urâte zile din viața mea de sportivă, fractură de tibie și peroneu. Astăzi privesc încrezătoare și plină de optimism la ceea ce urmează să se întâmple, mă așteaptă un drum lung și greu, dar abia aștept să revin pe terenul de fotbal refăcută complet și mult mai puternică decât eram înainte!”, a scris Teo Meluță, pe Instagram.

Galerie Foto

La începutul acestui an, Teo Meluță a părăsit-o pe Olimpia Cluj, echipa alături de care a cucerit cinci titluri de campioană a României, și a ajuns la un acord cu formația din prima ligă elvețiană, FF Lugano 1976. La nici două luni de la transfer, fotbalista a avut parte de un ghinion îngrozitor.

În urmă cu câteva săptămâni, jucătoarea din România se arăta încântată de urbea elvețiană și a declarat că și-ar dori să se întâlnească cu George Clooney, unul dintre starurile care au o casă în apropiere.

"Am avut noroc, aș putea zice, să ajung într-un asemenea loc, de basm, la primul transfer. Orașul e superb, liniștit, cu oameni calzi și relaxați. O să am timp să mă bucur și de locul ăsta, când se face vremea mai bună, doar n-au intrat zilele-n sac.

Am auzit că mulți actori celebri au case pe aici, și George Clooney are o vilă aproape, la Como, cine știe, poate într-o zi dau nas în nas cu el pe aici", a spus Teo Meluță.

Teodora Meluță a debutat pentru echipa națională a României încă de la 15 ani și a fost desemnată cea mai bună fotbalistă din țară în anul 2018.

Etichete: teodora meluță , operatie meluta , accdentare meluta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă