Mesajul pe care Gigi Becali i l-a trimis lui Edi Iordănescu la o zi după despărțire și răspunsul antrenorului

3 săptămâni in urmă 16

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Gigi Becali: "I-am cerut iertare lui Edi"

La o zi după plecarea fostului antrenor, Gigi Becali a recunoscut că i-a dat acestuia mesaj și i-a cerut iertare.

"Totul a plecat de la declarația mea, că nu joacă echipa nimic. Trebuia să zic că joacă bine? Poate trebuia să zic că echipa joacă bine și atunci nu mai făceam niciun păcat. Poate uneori nu trebuie să spui adevărul. Am răspuns la un fel de instigare a presei, poate era mai bine să nu spun adevărul.

Edi nu-mi răspundea la telefon înaintea meciurilor. Vorbeam doar luni sau marți. Vă dau cuvântul meu de onoare că nu l-am jignit pe Edi. E adevărat că m-am enervat când a zis că donează cei 500.000 de euro, banii mei. I-am cerut iertare lui Edi în această dimineață și i-am dat un sfat, să nu-l mai amenințe niciodată pe patron cu o notificare. El mi-a răspuns printr-un mesaj mai lung, dar n-am apucat să-l citesc pe tot. Mi-a zis că bine, cum zic eu. Nici n-am vrut să mai vorbesc acum.", a declarat Gigi Becali, la ProX.

Edi Iordănescu s-a despărțit de FCSB după 3 luni. Toni Petrea e noul antrenor

Doar 3 luni a rezistat Edi Iordănescu pe banca lui FCSB, la fel ca precedentul antrenor, Dinu Todoran. Și-a reziliat contractul pe 14 noiembrie, după ce nu a mai suportat ce i-a făcut Gigi Becali.

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB după un mandat care a cuprins doar 12 meciuri. Bilanțul antrenorului este pozitiv, cu opt victorii, două remize și două înfrângeri, dintre care una la ”masa verde”, cu FC Voluntari, în optimile Cupei României.

La o zi distanță, patronul roș-albaștrilor a dezvăluit, la Fotbal Club, că Toni Petrea este noul antrenor al echipei, cel care a mai pregătit echipa în sezonul trecut.

Toni Petrea (46 de ani), cel care a mai ocupat funcția de antrenor principal în sezonul 2020/2021 și a reușit să câștige Cupa României.

Petrea este fostul secund al lui Laurențiu Reghecampf, iar în iulie 2020 prelua FCSB de la Bogdan Vintilă. Tehnicianul născut la Brăila a pregătit echipa la 49 de meciuri din sezonul trecut, și a înregistrat 28 de victorii, 8 remize și 13 înfrângeri.

Etichete: edi iordanescu , gigi becali
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă