Mesajul Ninei Stojanovic, după abandonul lui Novak Djokovic din finala mică la dublu mixt: „Doar eu știu ce-am simțit”

2 luni in urmă 15

Articol de GSP - Publicat joi, 05 august 2021, 19:29 / Actualizat joi, 05 august 2021 19:48

Novak Djokovic a venit la Tokyo încrezător că va pleca acasă cu cel puțin o medalie, însă marele campion sârb a pierdut șansa atât la simplu, cât și la dublu mixt, probă în care făcea echipă cu Nina Stojanovic.

Nina Stojanovic și Novak Djokovic au avut posibilitatea să lupte pentru medalia de bronz la Jocurile Olimpice, dar liderul ierarhiei ATP a decis să declare forfait.

Sârbul a luat decizia, în principal, din cauza oboselii acumulate din cauza disputării a unui număr mare de meciuri într-un timp scurt, dar și ca urmare a faptului că jocul pentru medalia de bronz la dublu mixt se disputa imediat după finala mică la simplu masculin, unde Novak Djokovic a fost învins de Pablo Carreno Busta.

Nina Stojanovic, prima reacție după abandonul lui Nole

La cinci zile de la acel moment, Nina Stojanovic a oferit o primă reacție, tenismena din Serbia arătându-și dezamăgirea că nu a putut lupta pentru medalia de bronz.

„Nu aveți idee cum m-am simțit când am realizat că nu pot să joc în cel mai important meci al vieții mele. Doar eu știu asta. Acest eveniment mi-a oferit o mulțime de emoții și mi-a adus fericire. 

Sunt foarte recunoscătoare pentru șansa de a fi printre cei mai buni atleți din lume, pentru onoarea de a juca pentru Serbia alături de cel mai mare tenismen din istorie”, a scris Stojanovic pe Instagram.”

Cittiți alte știri din Tenis:

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în „sferturi” la Winners Open » E singura sportivă din România rămasă în competiție

Rafael Nadal a reușit un punct nebun la Washington! Dar sunt griji: „Mi-aș dori să nu mă mai doară piciorul”

Playtech: Declarația cu care Anamaria Prodan îl va ÎNFURIA pe Reghecampf. Impresara a dat cărțile pe față


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă