Mesajul neașteptat transmis de Laura Cosoi. „Simt că lumea mea se clatină din temelii”

3 săptămâni in urmă 15

Laura Cosoi a postat pe contul de socializare, un mesaj neașteptat, ce i-a surprins pe fani. Actrița este afectată de această perioadă de pandemie și vine cu sfaturi pentru cei care o urmăresc.

„Observ că în perioada asta sunt mai empatică, mai sensibilă ca niciodată la problemele pe care le aud în jurul meu – de la cele ale unor oameni dragi, la cunoșținte care înfruntă diagnostice severe.

Mesajul neașteptat transmis de Laura Cosoi. „Simt că lumea mea se clatină din temelii”

Simt că lumea mea se clatină din temelii și realizez cât de fragili suntem și cât ar trebui să fim de reponsabili de dragul familiei, al copiilor pe care-i creștem și până la urmă și de dragul nostru.

Situațiile astea atât de frecvente de boală mă afectează și aproape că trăiesc emoțiile celor din jur la fel de mult ca ei până le vin rezultatele”, a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

165874708_4250286701670738_5286515218618517907_nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„De-asta mi se pare decent, un lucru minim pe care putem să-l facem să ne controlam sănătatea. Din pacate, în Romania, cultura prevenției e întâlnită mai rar și e păcat, pentru că multe boli pot fi ținute în frau dacă iei masuri din pripă.

Ar trebui să dăm dovadă de responsabilitate, să învățăm ceva din lecțiile celor din jur, din pandemia asta nebună care a dat lumea peste cap.

SĂ ÎNVĂȚĂM să ne ascultăm organismul, nu să-l sabotăm, să fim în armonie cu el și atunci vom putea să ne bucurăm cu adevarat de o viață de calitate, nu de orice fel de viață”, a fost îndemnul dat de vedetă pe Facebook.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă