Mesajul neașteptat, primit de Benny Adegbuyi cu 10 minute înainte de startul luptei cu Badr Hari. Când va lupta iar

2 luni in urmă 13

Liga 1: Hermannstadt - Politehnica Iași, duminică, ora 14:00, Digi Sport 1

Liga 1: Academica Clinceni - Dinamo, duminică, ora 21:00, Digi Sport 1

Galerie Foto

Când va afla Benny Adegbuyi cu cine va lupta pentru titlul mondial! 

Românul vrea să își îndeplinească marele vis și să devină campion GLORY la categoria grea! Dar, pentru acest lucru mai are de așteptat. Meciul pentru titlul mondial în versiunea Glory, programat în cadrul Galei Glory 77, între campionul Rico Verhoeven (31 de ani) și Jamal Ben Saddik (30 de ani), va avea loc la data de 30 ianuarie 2021. 

Abia după aceea, Benny Adegbuyi va afla cu cine va lupta pentru titlul suprem, data urmând a fi stabilită ulterior. Cel mai probabil, meciul mult așteptat se va desfășura cel mai devreme în vara anului viitor, dacă nu chiar în toamna lui 2021.

Rico Verhoeven l-a sunat pe Benny Adegbuyi

Românul nu are amintiri deloc plăcute legate de Saddik. Totul, după bătaia cruntă încasată de la marocan, în cadrul galei ”Glory Rotterdam”, din Olanda, din 2018. Dar, de atunci Benny și-a îmbunătățit foarte mult stilul, mai ales că de o vreme se antrenează  la Super Pro, în Olanda.

La finalul luptei cu Badr Hari, Adegbuyi a fost întrebat cu cine vrea să lupte pentru titlul mondial. “De fiecare dată ne întrebați cine urmează.

Mai întâi să lupte și Rico cu Ben-Saddick iar apoi vom vedea. Rico l-a sunat cu 10 minute înainte de meciul cu Badr Hari pe Benny să îl încurajeze”, au replicat, imediat, cei din staff.

Etichete: benny adegbuyi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă