Mesajul lui Thomas Tuchel pentru Romelu Lukaku, după Chelsea – Liverpool 2-2

2 săptămâni in urmă 53

  • La Liga: Villarreal - Levante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Cadiz - Sevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

Viitorul lui Romelu Lukaku la Chelsea se decide luni

În meciul cu Liverpool, Chelsea a jucat fără un vârf autentic, în condițiile în care Timo Werner este infectat cu noul coronavirus, iar Romelu Lukaku a fost exclus din lot.

După partida de pe Stamford Bridge, Thomas Tuchel a transmis un mesaj despre situația lui Lukaku și a subliniat că este cale de împăcare, dar totul va fi lămurit luni, 3 ianuarie.

“Lukaku este jucătorul nostru, există mereu o cale de întoarcere. Vom clarifica situația în spatele ușilor închise. După ce vom lua o decizie, iar Romelu va fi informat, o vom comunica public. Nu este un subiect pe care să-l discut acum. Nu știu dacă va reveni în echipă, vom decide mâine, când este programată o întâlnire”, a spus Tuchel pentru Sky Sports.

Înaintea meciului cu Liverpool, antrenorul german a explicat de ce a ales să renunțe la Romelu Lukaku.

"Normal că am discutat, de două ori chiar, dar, după ce am vorbit și cu alți jucători, mi-am dat seama că e prea mult. Am decis să protejez pregătirea meciului. E mai ușor fără el acum, e un subiect prea mare, s-a făcut prea multă gălăgie", a spus Tuchel.

Romelu Lukaku a venit la Chelsea în luna august a anului 2021, pentru 115 milioane de euro, de la Inter Milano. Atacantul belgian a reușit șapte goluri și două pase decisive în 18 meciuri.

Recent, Romelu Lukaku a dezvăluit că este nemulțumit de statutul său la Chelsea și că regretă că a revenit la Londra.

Etichete: chelsea , liverpool , premier league , romelu lukaku , lukaku , thomas tuchel , tuchel

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă