Mesajul lui Rusescu pentru Tănase, după ce căpitanul FCSB-ului a devenit cel mai prolific fotbalist din ”era” Becali

1 săptămână in urmă 18

  • UCL: Chelsea - Real Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Manchester City - PSG, marți, 22:00, Digi Sport 1

Golgheter detașat în Liga 1 în actualul sezon, Tănase a atins o bornă pe care nu a mai atins-o niciun jucător al FCSB-ului în ultimii 18 ani.

Mesajul lui Rusescu pentru Tănase, după ce căpitanul FCSB-ului a devenit cel mai prolific fotbalist din ”era” Becali

Raul Rusescu îl felicită pe Florin Tănase pentru recordul stabilit în meciul cu CFR Cluj: "Îl felicit, mă bucur pentru el, are un sezon fantastic. Ținând cont că a marcat foarte multe goluri și că este căpitanul echipei, cred că le va lipsi la Botoșani.

Nu mă așteptam ca CFR să egaleze, dar ăsta e fotbalul, asta e CFR. CFR este o echipă pragmatică", a spus Rusescu, într-un interviu acordat pentru Digi Sport.

Record în ”era” Gigi Becali! Florin Tănase, cel mai prolific fotbalist de la FCSB din ultimii 18 ani

Până la golul lui Florin Tănase din prima parte a meciului cu CFR Cluj, acest record era deținut de Claudiu Răducanu și Raul Rusescu, cei care punctau de câte 21 de ori în stagiunile 2002 - 2003, la jumătatea căreia Gigi Becali a preluat clubul, respectiv 2012 - 2013.

De fiecare dată, atacanții de la FCSB care au marcat cel puțin 21 de goluri au câștigat și titlul de golgheter în Liga 1, iar la scurt timp au părăsit clubul, Claudiu Răducanu ajungând la Espanyol în ianuarie 2004, în timp ce Raul Rusescu a semnat cu Sevilla în vara lui 2013.

VIDEO Golul #22 marcat de Florin Tănase în acest sezon

După meciul de la Giurgiu, CFR Cluj a rămas pe locul întâi în Liga 1, cu 42 de puncte, în timp ce FCSB se află pe a doua poziție, cu 40 de puncte.

Runda viitoare, FCSB va juca împotriva celor de la FC Botoșani, meci programat joi, de la ora 19:45, în direct la Digi Sport 1.

Etichete: gigi becali , raul rusescu , florin tanase , fcsb cfr cluj , jucatori fcsb , recorduri fcsb , recorduri florin tănase
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă