Mesajul lui Pique pentru Messi, după ce argentinianul va părăsi FC Barcelona: „Nimic nu va mai fi la fel”

2 luni in urmă 55


Fundaşul spaniol Gerard Pique și-a luat „la revedere”, printr-un mesaj înduioșător postat pe site-urile de socializare, de la atacantul argentinianul Lionel Messi, a cărui plecare de la FC Barcelona a fost anunţată joi, informează News.ro.


"Nimic nu va mai fi la fel. Nici Camp Nou, nici Barcelona, nici noi. După peste 20 de ani la club, tu nu vei mai purta tricoul Barcei. Realitatea este, uneori, foarte dură. Ne-am întâlnit în anii 2000, aveam 13 ani şi o carieră înainte. Şi ce carieră! O nebunie!.În primul meu sezon, după întoarcerea de la FC Barcelona, noi am câştigat tripla şi tu ai devenit cel mai bun jucător din toate timpurile. [...] Atunci a început legenda. Ce a urmat după este istorie”, a notat Gerard Pique.


„Acum pleci, dar ştiu că într-o zi vei reveni. Mai sunt lucruri de făcut. Distrează-te, profită de locul în care vei merge şi continuă să câştigi aşa cum doar tu şti să o faci. Aici, ne vei lipsi. Te iubesc, Leo”, a notat Gerard Pique.


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Gerard Piqué (@3gerardpique)


FC Barcelona a anunţat, joi seară, că argentinianul Lionel Messi nu va rămâne la gruparea catalană.


În vârstă de 34 de ani, Lionel Messi a avut contract cu FC Barcelona până la 30 iunie.


Lionel Messi este golgheterul all-time al Barcelonei, cu 672 de goluri și a câștigat cu gruparea catalană 10 titluri în La Liga, patru Ligi ale Campionilor și șapte Cupe ale Spaniei. De asemenea, deține recordul de șase Baloane de Aur câștigate în carieră.


FOTO: EPA


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă