Mesajul lui Klaus Iohannis, după ce România a pierdut într-o zi două personalități uriașe: Ivan Patzaichin și Ion Caramitru

1 lună in urmă 28

Președintele României, Klaus Iohannis (62 de ani), a transmis pe contul său de Facebook condoleanțe familiilor canotorului Ivan Patzaichin și actorului Ion Caramitru, care au plecat dintre noi duminică, 5 septembrie 2021.

Ivan Patzaichin, unul dintre cei mai mari sportivi din istoria României, a încetat din viață duminică, la vârsta de 71 de ani.

Marele actor Ion Caramitru a murit duminică. Vestea vine după ce artistul a suferit în ultima perioadă de mai multe probleme de sănătate și a fost internat la Spitalul Elias din Capitală.

Mesajul lui Klaus Iohannis, după ce România a pierdut într-o zi două personalități uriașe: Ivan Patzaichin și Ion Caramitru

După ce veștile deceselor celor doi oameni care au marcat sportul și, respectiv, cultura din România au strâns zeci de mii de reacție, și președintele României, Klaus Iohannis, a ținut să transmită un mesaj.

„Astăzi este o zi tristă pentru țara noastră. Ne despărțim de doi dintre cei mai iubiți români. Ivan Patzaichin și Ion Caramitru au luminat arenele sportive și scenele pe care au urcat.

Învingători și strălucitori în sport și teatru, Ivan Patzaichin și Ion Caramitru, prin dispariția lor neașteptată, ne lasă de azi mai săraci, consolați doar de amintirea gloriei pe care au dăruit-o României prin energia, talentul, dăruirea și eforturile lor de a fi cei mai buni. Condoleanțe familiilor și celor dragi pentru pierderea suferită!”, a scris șeful statului pe pagina sa de Facebook.

The post Mesajul lui Klaus Iohannis, după ce România a pierdut într-o zi două personalități uriașe: Ivan Patzaichin și Ion Caramitru appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă